Vismaz astoņi cilvēki gājuši bojā, avarējot Gvinejas futbola kluba mikroautobusam

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Sasists stikls; ilustratīvs foto.
Sasists stikls; ilustratīvs foto. Foto: Edijs Pālens/LETA

Vismaz astoņi Gvinejas futbola otrās divīzijas spēlētāji un apkalpojošā personāla pārstāvji ceturtdien gāja bojā mikroautobusa avārijā netālu no Mamu pilsētas, ziņu aģentūrai AFP pavēstīja avots on medicīnas darbinieku aprindām.

Klubs "Etoile de Guinee" pieder Paskālam Feinduno, kurš Gvinejas valstsvienībā ir aizvadījis 93 mačus un sešas sezonas pavadīja Francijas čempionātā "Bordeaux" rindās, bet četras - "Saint-Etienne" klubā. 

Transportlīdzeklis "saslīdēja uz līkumotā ceļa, pirms ietriecās kokā", aģentūrai AFP sacīja lauksaimnieks Alfa Mamudu Dialo.

"Ar autobusu brauca futbolisti, kluba vadība un apkalpojošā personāla darbinieki, no kuriem astoņi ir miruši, citi - ievainoti. Četri futbolisti mira uzreiz, bet citi upuri miruši Mamu slimnīcā," aģentūrai AFP pavēstīja avots on medicīnas darbinieku aprindām, piebilstot, ka "nāves gadījumu skaits var palielināties, ņemot vērā ievainojumu smaguma pakāpi".

Negadījums notika netālu no Mamu pilsētas, jo Konakri komanda devās braucienā pāri visai valstij uz Kankanu, lai sestdien sezonas pirmajā mačā tiktos ar turienes "Karifamoryah".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu