Ronaldu esot iegādājies kārtējo autobūves pērli (5)

Jau atkal aizgājuši miljoni
TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Bugatti. AFP/ScanPix. TVNET kolāža

Ja futbolu šajos sarežģītajos laikos, kad pat lāga uz ielas nevar rādīties, spēlēt var tikai konsolē vai datorā, viens no planētas labākajiem futbolistiem, Krištianu Ronaldu, varēs izkustināt sava greznā autoparka spēkratus. 

Turīnas Juventus pārstāvošais Portugāles valstsvienības spēlētājs ir kaislīgs auto cienītājs. Un, tā kā miljonu Ronaldu ir ļoti daudz, viņa autoparks ir statusam atbilstošs. Galu galā portugāli var droši uzskatīt par uzcītīgāko Bugatti automobiļu kolekcionāru, jo viņam ir gan pēdējais masveidā ražotais modelis Chiron, gan arī Veyron Grand Sport Vitesse, kuru viņš varēja iegādāties, uz laukuma pavadot vien 5 stundas un 15 minūtes. Vismaz tā bija aprēķināts vairāk nekā 2 miljonus eiro vērtā auto iegādes brīdī 2016.gadā.

Neapstiprinātas ziņas mediju pasaulē klīst arī par unikālo Bugatti La Voiture Noire. Iepriekš pastāvēja uzskats, ka 16,7 miljonus eiro vērtā auto saimnieks ir neviens cits kā Ronaldu. Vācu AutoBild gan tagad vēsta, ka Ronaldu no iespējamo īpašnieku saraksta ir svītrojams, jo Bugatti šādu varbūtību ir noraidījuši, taču stūrgalvīgi neatklāj, kurš tad ir šī auto saimnieks. 

Un tomēr Ronaldu un Bugatti savienībai esot lemts kļūt spēcīgākai, jo futbolists sev pasūtījis īpašo Centodieci. Par to, atsaucoties uz TheSupercarblog, vēsta AutoBild. AutoBild arī vērsušies pie franču kompānijas, taču tur saņemts atteikums jautājumu komentēt. Lai vai kā, lielāka skaidrība par to, vai Ronaldu autoparkā nonāks arī Centodieci, būs 2021.gadā, kad sāksies modeļa pirmo eksemplāru piegādes.   

Var piebilst, ka modeli Centodieci Bugatti izlaida, godinot deviņdesmito gadu supermašīnu EB110. Ja tā bija apgādāta ar 3,5 litru V12 motoru un četriem turbokompresoriem, tad Centodieci ir Bugatti plaši izmantotais 8 litru W16 dzinējs ar četrām turbīnām un jau 1600 zirgspēkiem. Tie futūristiskajam auto nodrošina paātrinājumu līdz 100 km/h 2,4 sekundēs, līdz 200 km/h - 6,1 sekundē un līdz 300 km/h - 13,1 sekundē. Aerodinamisku apsvērumu dēļ maksimālais ātrums tikmēr ir tikai 380 km/h. 

Mašīna, ko Bugatti plāno saražot tikai desmit eksemplāros, maksās vismaz 9,5 miljonus eiro.  

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu