Puče: ja mans Balkānu znots darīs pāri manai meitai, viņam būs darīšana ar mani! (8)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: "Rezervēts" publicitātes foto

Kādas bija pirmās sporta žurnālista Armanda Pučes domas, kad viņš saprata, ka viņa mīļā meita gatavojas precēties ar cittautieti - maķedonieti? 

"Tik stulbs es neesmu, lai domātu, ka turpmāk ar meitu dzīvošu visu laiku kopā un nelaidīšu viņu vaļā. Tā ir viņas dzīve. Man ir svarīgi, lai meita jūtas labi. Un, ja viņa jūtas labi ar manu znotu no Maķedonijas, tad es esmu priecīgs," žurnālista Armanda Tripāna autorraidījumā "Rezervēts" runā Armands Puče

Bet tie puikas no tā gala ir gādīgi, apzinīgi, un viņi ciena sievieti. Tas ir viņiem kultūrā ieaudzināts.

Armands, kaut pats pēc dabas ir izteikts nacionālists, kā izrādās, ir arī daudz ko mācījies no sveštautiešiem. "Esmu iepazinies ar saviem radiem, un man jāsaka, ka viņi man ar savu nacionālismu ir "uzpotējuši" vēl daudzus zarus. Kā pagriezt zobus un negriezt otru vaigu kā māca Bībelē," secina sporta pasaules eksperts. 

Bet es esmu viņam teicis, ka zinu, ka viņi tur Balkānos ir karstgalvji, un, ja darīs pāri manai meitai, tad pirmā darīšana būs ar mani. 

"Mani bērni ir ar nacionālo pašapziņu, tas ir mans gandarījums. Esmu savus bērnus audzinājis, ka mēs aizstāvēsimies, ja nu kas. Paņemsi mietu vai izrausi interneta vadu - vienalga, kāda tā forma būs. Šī ir mūsu valsts un zeme. Tā esmu gribējis, lai mani bērni izaug!" uzsver Armands Puče. 

Skaties raidījumu "REZERVĒTS" katru trešdienu 21:05, kanālā 360 TV. 

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu