Pasaule no kosmosa izskatās kā milzīga spoku pilsēta (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/ScanPix

Sociālās distancēšanās dēļ pasaules pilsētu ielas zaudējušas savu asinsriti - cilvēku satiksmi. No kosmosa tas izskatās visai apokaliptiski. 

Tā kā cilvēki visā pasaulē paliek mājās jeb cenšas ievērot pašizolāciju, ar satelītiem izdevies uzņemt reiz pasaulē pārpildītāko vietu attēlus, kas tagad koronavīrusa dēļ kļuvušas tuksnesīgas. Sākot ar izmirušām lidostām un tūristu iecienītajām vietām un beidzot ar tukšiem lielceļiem un pamestiem iepirkšanās centriem. Šie attēli no “Maxar Technologies” satelītiem piedāvā ieskatu tajā, kā pasauli ietekmē globāla pandēmija. 

FOTO: PASAULE PANDĒMIJAS LAIKĀ

Kamēr lielākajā daļā šo attēlu ir redzams, ka no ielām pazuduši cilvēki un automašīnas, tomēr dažos attēlos var redzēt jaunu struktūru parādīšanos visā pasaulē, piemēram, jaunas slimnīcas, kurās tiek ārstēti kritiskā stāvoklī esošie “Covid-19" slimnieki.  

Attēlos redzamas divas “pop up” slimnīcas Uhaņā, Ķīnā, kur sākās jaunā koronavīrusa ceļš. Ar satelītiem ir uzņemtas arī koronavīrusa testēšanas iestādes Vācijā un futbola laukums Sanpaulu, Brazīlijā, kas pārveidots par slimnīcu.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu