Darbu Rīgā sāk četras jaunas siltā ēdiena izdales vietas (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Evija Trifanova/LETA

No šodienas Rīgā darbu sāk četras jaunas siltā ēdiena izdales vietas, kas darbosies tikai darbdienās un kurās silto ēdienu varēs saņemt līdzi nešanai savos traukos, liecina Rīgas domes Labklājības departamenta publicētā informācija.

Silto ēdienu šajās vietās varēs saņemt, uzrādot Rīdzinieka karti, kurā elektroniski ir ievadīta Rīgas Sociālā dienesta izziņa par atbilstību trūcīgas vai maznodrošinātas ģimenes (personas) statusam. 

No šodienas siltā ēdiena izdales vietas darba dienās darbosies Āgenskalnā, Daugavgrīvas ielā 1, no plkst.10 līdz 13, Sarkandaugavā, Aptiekas ielā 8, no plkst.11 līdz 14, Vecmīlgrāvī, Meldru ielā 2, no plkst.12 līdz 15 un Ziepniekkalnā, Ziepju ielā 13, no plkst.13 līdz 16.

Patlaban tiek plānots, ka 7.aprīlī siltā ēdiena izdales vietas varētu sākt darbu arī Bolderājā, Juglā un Ķengaragā.

Departaments aicina nedrūzmēties rindā un ievērot divu metru distanci, kā arī būt saprotošiem un stingri ievērot drošības noteikumus, un respektēt ēdiena izdalītāju prasības. Siltā ēdiena un zupas virtuvju izsniegšanas vietas uzraudzīs arī Rīgas pašvaldības policija.

Departaments arī atgādina, ka cilvēkiem, kuriem laikā, kad ir spēkā Covid-19 izraisītā ārkārtējā situācija, beidzas trūcīgas vai maznodrošinātas ģimenes (personas) statusa derīguma termiņš, tas tiek pagarināts automātiski.

Neuzrādot dokumentus siltu ēdienu joprojām bez izmaiņām var saņemt kādā no četrām bezmaksas zupas virtuvēm Daugavgrīvas ielā 1, Krišjāņa Barona ielā 56, Krišjāņa Barona ielā 126 un Laktas ielā 8, k-1.

Neskaidrību gadījumos var zvanīt uz Rīgas domes Labklājības departamenta bezmaksas informatīvo tālruni 80005055 vai Rīgas Sociālā dienesta informatīvo tālruni 67105048.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu