Teātris un ikdiena pašizolācijā jeb aktieris Kaspars Zvīgulis par darbu, dzīvi un jauno VW Golf

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Kā tas ir - būt aktierim koronavīrusa pandēmijas un pašizolācijas laikā? To pastāstīt zinās Nacionālā teātra aktieris, kuram acīmredzot ļoti pietrūkst cilvēku, kas aplaudē, un ierastā nodarbe patlaban aprobežojas ar monologiem mājās.

Kaspars labi zināms no galvenajām lomām Mehāniskajā apelsīnā, izrādēs Lācis un Mirušās dvēseles. Kaspars arī filmējies tādās Latvijas simtgades filmās kā 1906 un Homo Novus, ir nominēts Lielā Kristapa balvai, un vēl filmas Arhangeļska filmēšanas laukumā viņš ir ticies ar pasaulslaveno Džeimsa Bonda lomas atveidotāju Danielu Kreigu.

Tomēr, spītējot pieredzei uz skatuves, Kaspars Zvīgulis, tāpat kā visi citi un arī mēs, bijis spiests pielāgoties pašreizējai situācijai. Un tas attiecas ne tikai uz profesionālo darbību, bet arī viesošanos Tavs Auto TV, kur jaunākais, astotās paaudzes Volkswagen Golf aktierim jāiepazīst, ievērojot aktuālās piesardzības prasības. Kas viņam sakāms par krietni vien datorizēto auto, kā arī paša ikdienas attiecībām ar automobiļiem, skaties video.

Foto: Ekrānuzņēmums no video
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu