#paliecmājās ⟩ Olgas Kazakas atjaunojoša roku ādas vanniņas recepte

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash, Publicitātes

Rubrikas "#paliecmājās smuka" nākamā viešņa ir komunikācijas aģentūras vadītāja, LU docente, “Pirmās PR grāmatas” autore Dr. sc. comm. Olga Kazaka. Lūk, kāds ir viņas skaistuma noslēpums!

Skaistuma ideju es dalu divās dimensijās: ārējais un iekšējais skaistums.

Saistībā ar ārējo man ir viens svarīgs princips: vienmēr vajag censties izskatīties labi un atbilstoši apstākļiem. Tas nozīmē, ka rītus es sāku ar nelielu treniņu un sevis sakārtošanu. Noteikti vajag izgulēties! Tas laikam ir galvenais skaistuma noslēpums, kura efektivitāti ar katru dzīves gadu redzu arvien izteiktāk.

Šobrīd daudziem aktuāla problēma ir sausa roku āda, kas rodas biežas mazgāšanas un dezinfekcijas dēļ.

Mūsu ģimenē ir viena pārbaudīta recepte roku vanniņai, kas atjauno ādu.

Nepieciešams: 

  • 1 l ūdens,
  • 1 deserta karote kartupeļu cietes,
  • 1-2 ēdamkarotes olīveļļas vai citas eļļas.

Pagatavošana: ūdeni ar cieti vāra līdz ķīseļa konsistencei. Tam pievieno 1-2 karotes olīveļļas vai jebkuras citas eļļas, ko parasti pievieno salātiem. Šajā vanniņā rokas jāpatur vismaz 10 minūtes. Rokas atkal ir skaistas!

Otra skaistuma dimensija ir iekšējais skaistums. Un tam mājās ir daudz avotu, svarīgi ir tikai tos saskatīt. Padomājiet, kas var nest jums jaunas emocijas un sarunu tematus.

Pirmkārt, izņemiet no skapja vai kumodes savus skaistākos traukus, galdautus un uzklājiet skaistu vakariņu galdu. Starp citu, tas ir arī lielisks iemesls gan pašiem atcerēties, gan iemācīt bērniem, ja viņi jums ir, labas manieres un galda piederumu valodu.

Ar visu cieņu pret Netflix sniegumu mūsdienu laika pavadīšanas kultūrā, iesaku izmantot iespēju apmeklēt pasaules lieliskākās koncertzāles, kuras šobrīd bez maksas ir atvērušas savu izrāžu arhīvus. Tā mūsu ģimene visbiežāk virtuāli apmeklē Ņujorkas Metropolitan Opera izrādes. Tas ir iespējams šeit.

Un ieplānojiet sev offline režīmus: ar grāmatu lasīšanu, sarunām, pastaigām svaigā gaisā. Caur mazajiem mājas rituāliem un ikdienas svētkiem mājās var sameklēt daudz jaunu emociju, iespaidu un sarunu avotu. Tas noteikti nes arī iekšējo skaistumu!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu