Kadirovs atkārto Putina uznācienu dzeltenā aizsargtērpā pie Covid-19 slimniekiem (13)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/Scanpix, Publicitātes

Čečenijas līderis Ramzans Kadirovs paviesojies Groznijas slimnīcā pie Covid-19 slimniekiem tādā pašā tērpā, kā to pirms vairākām nedēļām darīja Krievijas autokrāts Vladimirs Putins, vēsta RBK.

Kadirovs apmeklēja Groznijas 4. klīnisko slimnīcu, kurā atrodas 76 cilvēki, kuriem apstiprināta inficēšanās ar jauno koronavīrusu. 

Attēlus no apciemojuma Kadirovs publicēja savā "VKontakte" kontā.

Foto: publicitātes

"Es iepazinos ar medicīniskā personāla darba apstākļiem, parunājos ar pacientiem. Galvenais ārsts Anzors Baisajevs apstiprināja, ka slimnieku stāvoklis ir apmierinošs," raksta Kadirovs.

Divi no 76 slimniekiem pieslēgti plaušu ventilācijas aparātiem, bet vēl četriem elpot palīdz skābekļa baloni, norādīts Kadirova paziņojumā. 

Foto: publicitātes

Ierodoties slimnīcā, Kadirovam tika iedots koši dzeltens aizsargtērps ar respiratoru. Acīgākie pamanīja, ka Kadirovs tika ietērpts tādā pašā tērpā, kādā pirms nepilna mēneša slimnīcu Piemaskavas ciematā Komunarkā apmeklēja Putins.

Apmēram nedēļu pēc tam Komunarkas rajona infektoloģijas slimnīcas galvenajam ārstam Denisam Procenko, kurš izrādīja Putinam slimnīcu, tika konstatēta inficēšanās ar jauno koronavīrusu.

Vladimirs Putins aizsargtērpā
Vladimirs Putins aizsargtērpā Foto: EPA/Scanpix
Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu