Trešdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops trešdienai, 22. aprīlim.

AUNS Tu ne tikai lieliski apzināsies savas patiesās spējas, bet arī racionāli tās liksi lietā, gūstot arvien ievērojamākus darba rezultātus! Vakarā aizmirsti par darbu, izvēdini galvu, dodies garākā pastaigā.

VĒRSIS Ja ļausi sev uztraukties par sīkumiem, ātri sabeigsi nervus un pašsajūtu. Atceries, ka emocionālo spriedzi lieliski noņemsi ar sportisku aktivitāšu palīdzību. Arī divvientulība ar mīļoto nenāks par skādi.

DVĪŅI Padosies tehniska rakstura pienākumi, labi orientēsies skaitļos, tiksi galā ar plānošanu. Veidosies labs kontakts ar gados jaunākajiem līdzgaitniekiem. Vakarā ātrāk dodies pie miera.

VĒZIS Tīri intuitīvi izjutīsi apkārtējo garastāvokli, patiesos nodomus. Neesi ass pret tiem, kas izraisa antipātijas, labāk ej citā virzienā un turpmāk neliecies ne zinis par šīm personām.

LAUVA Notikumi personīgajā dzīvē var gūt jaunu, negaidītu pavērsienu. Kāds Lauvas zīmes pārstāvis pēkšņi var nolemt pārtraukt esošās attiecības. Šodien pieņemtajiem lēmumiem būs tālejoša ietekme.

JAUNAVA Apstākļi ļaus paplašināt esošo paziņu loku, nodibināt daudzsološus sakarus ar ietekmīgām personām. Nekautrējies izmantot iespējas, lai apliecinātu savas profesionālās iemaņas.

SVARI Tava fantāzija, iztēle tā vien mudinās pievērsties radošām lietām. Jautājums, vai reālā situācija ļaus īstenot mirkļa iegribas. Lai ko tu arī nolemtu darīt, esi apzinīgs un pildi dotos solījumus.

SKORPIONS Kāds no sadarbības partneriem var pēkšņi izraisīt tevī šaubas, neuzticību. Šoreiz tavas sajūtas, visticamāk, būs maldīgas. Nevajadzētu pieņemt sasteigtus lēmumus, saraut esošās saites.

STRĒLNIEKS Savā nostājā būsi ļoti progresīvs, vēlēsies apliecināt vēlmi augt, attīstīties. Lielisks brīdis zināšanu apguvei, kā arī jaunu projektu sākšanai. Mājas dzīvē alksi pēc jaunām vēsmām, nelielām pārmaiņām.

MEŽĀZIS Diena būs kontrastiem piesātināta. Esi gatavs mainīt savus plānus, pielāgoties jauniem apstākļiem, pieņemt drosmīgus lēmumus. Nav izslēgts, kādam Mežāžiem tiks uzticēti atbildīgāki pienākumi.

ŪDENSVĪRS Tev nāksies paļauties tikai un vienīgi uz saviem spēkiem. Ar nosacījumu, ka būsi pārdomāti sastādījis veicamo darbu sarakstu un apzinīgi pie tā arīdzan pieturēsies, spēsi uzrādīt labus sasniegumus.

ZIVIS Visus spēkus veltīsi profesionālajai jomai. Panākumi, priekšniecības uzslavas būs tavs galvenais vadmotīvs. Svarīgi nepārpūlēt nervu sistēmu, nekļūt pārlieku prasīgam, nesaudzīgam pret sevi!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu