Tiešraide: Kā izmantot humoru mācību procesā?

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Šodien plkst.11 notiks Eiropas pieaugušo izglītības e-platformas (EPALE) Latvijas atbalsta dienesta rīkotais video seminārs ""Nopietni!?" jeb humors kā metode mācību procesā", informēja pasākuma rīkotāji.

Vebināra dalībnieki apgūs iemaņas, kas ļauj iekļaut jokus un jokošanos mācību procesā, vienlaikus saglabājot nopietnu attieksmi pret pašu mācību materiālu, kā arī uzzinās, kas ir "uzlādētāji" un kā tos veiksmīgi izmantot darbā ar lielākām klausītāju grupām.

Vienlaikus īpaša vērība tiks pievērsta minēto metožu lietošanai, strādājot tiešsaistes vidē.

Video seminārs ikvienam būs pieejams bez maksas un tiks straumēts "EPALE - Latvija" "Facebook" vietnē un "Youtube" kanālā.

Pieaugušo izglītības elektroniskā platforma "EPALE" Latvijā tiek attīstīta pateicoties Izglītības un zinātnes ministrijas īstenotajam "Erasmus+" projektam "EPALE Nacionālais atbalsta dienests".

Kā ziņots, Covid-19 pandēmijas dēļ Latvijā no 13.marta līdz 12.maijam izsludināta ārkārtējā situācija un noteikti vairāki ierobežojumi un aizliegumi. Vecāki tiek aicināti iespēju robežās nevest savus pirmsskolas vecuma bērnus uz bērnudārzu, bet skolās mācības notiek attālināti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu