Pilnīgi jauns Porsche Taycan Turbo un jau derīgs tikai rezerves daļām (14)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Porsche Taycan Turbo pēc avārijas
Porsche Taycan Turbo pēc avārijas Foto: www.copart.com

Automobiļu izsoļu vietnē Copart.com tuvākajās dienās par iespējami labāko cenu tiks pārdots pavisam jauns Porsche Taycan Turbo ar 24 kilometru nobraukumu.

Ja aplūko izsolei nolemtā auto fotoattēlus, pārdošanas iemesls ir skaidrs - ar mašīnas elektromotoru 680 zirgspēkiem pilotam bija daudz par daudz un viņš jau konkrētā Taycan Turbo darba mūža pašā sākumā saskārās ar nopietniem šķēršļiem.

Tā rezultātā Porsche pirmais elektromobilis Taycan otrajā jaudīgākajā versijā Turbo, kas attīsta 680 ZS un līdz 100 km/h spēj paātrināties 3,2 sekundēs, ir guvis bojājumus, kuru novēršana nav neiespējama, taču godprātīgā ceļā diez vai atmaksātos.

Foto: www.copart.com

Un tomēr Copart.com tagad piedāvā šo auto iegādāties, un tas noteikti maksās daudz mazāk nekā brīdī, kad tā odometrs rādīja nevis 24, bet 23 kilometrus. Cik tieši par šādu auto varētu iegūt, nav zināms, taču kā aptuveno mazumtirdzniecības cenu izsoles organizētāji norāda 170 tūkstošus dolāru. 

Kādus bojājumus Taycan Turbo guvis negadījumā, pārdevējs neprecizē, sludinājumā vien norādot, ka bojāta ir mašīnas apakša. No attēliem gan redzams arī, ka riteņi stāv šķībāk, nekā tiem vajadzētu būt, un arī kreisās puses gaisa drošības priekškari jau ir "izšāvuši". 

Foto: www.copart.com
Komentāri (14)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu