Biedrība "Laiks jauniešiem" nogādājusi pārtikas paciņas 277 ģimenēm

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Pārtika. Ilustratīvs foto.
Pārtika. Ilustratīvs foto. Foto: Snapshots

 Biedrība "Laiks jauniešiem" viena mēneša laikā nogādājusi pārtikas paciņas 277 ģimenēm, palīdzot 903 cilvēkiem no Bauskas novada un Rīgas pilsētas, informēja organizācijas valdē.

Lai sniegtu atbalstu grūtībās nonākušajām ģimenēm, cilvēkiem ar invaliditāti un vientuļajiem pensionāriem Bauskas novadā un Rīgas pilsētā, biedrība "Laiks jauniešiem" šī gada 23.aprīlī sāka projektu "Atbalsts grūtībās nonākušajām ģimenēm, cilvēkiem ar invaliditāti un vientuļajiem pensionāriem".

Viena mēneša laikā biedrība palīdzējusi 277 ģimenēm jeb 903 cilvēkiem no Bauskas novada un Rīgas pilsētas.

Pēc organizācijā paustā, biedrība tika dibināta 2019.gadā nogalē Bauskas novada Īslīces pagastā un tā darbojas, atbalstot bērnus un jauniešus, veidojot dažādus bezmaksas neformālās izglītības pasākumus, kursus un seminārus.

Biedrības aktīvisti lūdz uzņēmumus un līdzcilvēkus atsaukties biedrības aicinājumam un iesaistīties projektā ar savu produkcijas vai finansiāla atbalsta sniegšanu, jo ģimenes, cilvēki ar invaliditāti un vientuļie pensionāri kuriem ir nepieciešama palīdzība, ir neskaitāmi daudz, uzsvēra "Laiks jauniešiem".

"Saņemam palīdzības saucienus mūsu sociālajos tīklos katru dienu. Ir jāturpina "palielināt apgriezieni", jo vēlamies lai mēs - jaunieši - pierādītu, ka mūsu valstī tik tiešām labais vairo labo un spējam viens otru atbalstīt grūtos dzīves brīžos," klāstīja biedrībā.

Vienlaikus pēc ārkārtējās situācijas beigām "Laiks Jauniešiem" plāno uzsākt darbu pie jauniešu mājas atvēršanas Rīgas pilsētā, vēstīja biedrībā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu