Dezinficējam katru hanteli jeb kā šobrīd rit dzīve sporta klubos? (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Latvijas sporta klubos atgriezusies dzīvība. Cilvēki, kam rūp sava veselība un izskats, protams, arī seko pandēmijas attīstībai. Tāpēc sporta klubos cilvēki paši piedalās higiēnas uzturēšanā, lai tikai droši varētu nodarboties ar lietu, kas viņiem patīk.

Apmeklētājs pēc svaru cilāšanas dezinficē svaru stieni. Šādu darbību var itin bieži redzēt fitnesa klubos. 

Sporta zāles ir tukšākas nevis tāpēc, ka trūkst apmeklētāju, bet gan ierobežojumu dēļ. Zālē nedrīkst būt vairāk par 25 cilvēkiem, un apmeklētāji klubā drīkst ierasties vien 15 minūtes pirms treniņa, ja esat ātrāk, tad jāgaida ārpus kluba.

Sporta kluba “My Fitness” pārstāve Elīna Terļecka "900 sekundēm" pauž gandarījumu, ka apmeklētāji ierobežojumus uztver ar sapratni. Daudzi cilvēki jautā par drošību sporta zālēs. Elīna akcentē, ka viņi tīra, dezinficē un ievēro visus citus drošības norādījumus.

“Ierobežojumus par 25 cilvēku kapacitāti trenažieru zālē – tur esam pielāgojuši sistēmu. Ir iespēja rezervēt vietu trenažieru zālē, kas nozīmē, ka zālē var atrasties 25 cilvēki,” skaidro ”My Fitness” pārstāve Elīna Terļecka.

Sporta klubi ir visai plaši, ievērot divu metru attālumu iespējams bez grūtībām. Novērojams, ka cilvēki ir priecīgi pamazām atgriezties pie iepriekšējiem ieradumiem. Savukārt klubi gaida ierobežojumu atcelšanu jūnija sākumā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu