Daugavpils novadā pirts un saimniecības ēkas ugunsgrēkā cietis cilvēks

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Daugavpils novadā pirts un blakus esošās saimniecības ēkas ugunsgrēkā cietis cilvēks, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Vakar glābēji steidzās uz izsaukumu Daugavpils novadā, kur dega pirts un blakus esošās saimniecības ēkas jumts 30 kvadrātmetru platībā. Pirms VUGD ierašanās, mēģinot dzēst uguni paša spēkiem, cieta cilvēks, kurš nodots mediķiem.

Pirmdien VUGD saņēma izsaukumu uz Kuldīgu, kur dega divas vienstāva dzīvojamās ēkas. Ierodoties notikuma vietā, tika konstatēts, ka deg abu ēku jumti 200 kvadrātmetru platībā. Šī paaugstinātā bīstamības ugunsgrēka dzēšanas darbus apgrūtināja tas, ka abas mājas bija sabūvētas kopā un blakus atradās vēl citas ēkas.

No uguns izplatīšanās nosargātas divas blakus esošas ēkas. Pēc vairākām stundām šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts.

Pirmdienas vakarā saņemts izsaukums uz Jaunciema gatvi Rīgā, kur divās vietās dega krūmi un meža zemsedze. Naktī dzēšanas darbi tika pārtraukti un situāciju notikuma vietā uzraudzīja Valsts meža dienests. Savukārt šorīt VUGD darbu notikuma vietā atsāka un patlaban ugunsgrēks ir lokalizēts. Patlaban dzēšanas darbi turpinās.

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 59 izsaukumus: 34 - uz ugunsgrēku dzēšanu, 21 - uz glābšanas darbiem, bet četri izsaukumi bija maldinājumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu