Doveika par to, kāpēc sievietei ir labi aizrauties ar kleitām

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Edijs Pālens/LETA

Skapis vai lūst no apģērba, bet, ak vai – jau atkal nav ko vilkt? Šī sajūta ir pazīstama teju katrai sievietei. Arī aktrisei Maijai Doveikai, kura atklāti saka – kleitu viņas apģērbu kolekcijā ir ļoti daudz. “Pat pārāk daudz, godīgi sakot. Es būtu laimīga, ja man uznāktu kaut kāda aukstasinība un es tiktu vaļā no divām trešdaļām. Bet tā līdz šim kaut kā nav noticis.” sarunu šovā “Starp mums runājot” pajoko Maija. 

Maija ir pārliecināta – sievietei tomēr ir labi nedaudz aizrauties ar kleitām, jo konkrēts tērps ietekmē arī to, kā kusties, uzvedies un pat runā. Tā, piemēram, uzvelkot šauru apģērbu, ciešu korseti vai bikses, sēžam un izturamies pavisam atšķirīgi. Līdzīgi “likumi” esot spēkā arī teātrī - ja vēlies spēlēt lomu, kur jāiejūtas tēlā no cita gadsimta, nav ieteicams vilkt bikses, bet gan attiecīgi sākt ģērbties saskaņā ar kāroto lomu.

“Tāpēc, pat ja visu dzīvi sieviete staigā biksēs, noteikti vajadzētu reizēm ļauties pielaikot šo sievišķības dabu,” iedrošina Maija, piebilstot ka tomēr jāatceras - forma nenosaka saturu. Saturs nosaka formu, bet pamēģināt un uzvilkt kleitu noteikti vajagot.

Arī šogad televīzija sievietēm “STV Pirmā!” kopā ar iepirkšanās un izklaides galvaspilsētu “Akropole” iedvesmo visas Latvijas sievietes ļauties sievišķīgam izaicinājumam visu jūniju tērpties svārkos vai kleitās. Lai piedalītos izaicinājumā “30 dienas svārkos vai kleitās”, ik dienu no 1. līdz pat 30. jūnijam, pirms dodies savās gaitās, nofotografē sevi un savu vasarīgo tērpu, bet bildi publicē Facebook vai Instagram, pievienojot tēmturi #STVUzvelcKleitu. Vairāk uzzini te! 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu