Subaru XV pret Toyota C-HR. Palīdz vērtēt Sipeniece - Gavare (1)

Skaties video!
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Jauna auto pircējs var nonākt situācijā, kurā viņam jāizvēlas starp diviem dažādiem auto, kas pieejami par faktiski identisku cenu. Kurš ir labāks ieguvums? Kurš nākamajam saimniekam būs labāks sabiedrotais? Šie un līdzīgi jautājumi izvēles brīdī jauc viņam galvu.  

Lai izvēli atvieglotu vismaz tiem, kuri nevar izlemt starp krosoveriem Subaru XV un Toyota C-HR, TV Auto ziņas abus japāņus salīdzinājuši. Subaru ir 1,6 litru benzīna dzinējs ar variatoru un simetrisko pilnpiedziņu, bez kā šis zīmols nav iedomājams, savukārt C-HR aprīkots ar 1,8 litru hibrīddzinēju, variatoru un priekšpiedziņu. Pilnpiedziņas opcija no mazā Toyota krosovera ēdienkartes pirms modeļa modernizācijas tika izslēgta.

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Ja noliek abus auto blakus, katram ir savi plusi un mīnusi. Subaru ir lielāks, ar nedaudz vājāku motoru, taču pārliecinošām bezceļa braucēja īpašībām, kamēr Toyota ir nedaudz jaudīgāka, paātrinās raitāk un arī tērē mazāk benzīna. Stilīgajam C-HR tai pašā laikā ir interesanti dizaina risinājumi, mazāki gabarīti, šaurāks salons, mazāks bagāžnieks un zemāks klīrenss, kas uz slikta ceļa automātiski un neapzināti liek braukt piesardzīgāk.  

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Sausi tehnisko datu tabulās ierakstītie cipari gan ir viena lieta. Praktisks salīdzinājums un vērtējums savukārt ir kas pavisam cits un bieži vien vērtīgāks, tādēļ raidījumam abus auto ar saviem iespaidiem novērtēt palīdzēs radio personība un pasākumu vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare

Vairāk skaties TV Auto ziņu sižetā:

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu