Foto un video: Ģertrūdes ielas bruģī kārtējais caurums un jauns "upuris"

Papildināts
TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X

Ģertrūdes ielas bruģī parādījies kārtējais izskalotais caurums, kura slazdā iekritusi automašīna, liecina aculiecinieku ievietotie foto sociālajā tīmeklī Twitter. 

Bedre izveidojusies Ģertrūdes ielas posmā starp Brīvības ielu un Akas ielu. 

Notikuma vietā ir apgrūtināta satiksme, uz Ģertrūdes ielas veidojas sastrēgumi. Satiksmi regulē policija. Pagrieziens no Brīvības ielas uz Ģertrūdes ielu ir slēgts.

Kā aculieciniekiem pastāstījusi automašīnas vadītāja, pirms viņas pa Ģertrūdes ielu braucis kāds mazāks auto, kas pēkšņi veicis krasu manevru, acīmredzot izvairoties no bedres uz ceļa. Kā nākamā pāri šai vietai braukusi sieviete, kura tai tikusi pāri, taču pārsitusi riepu. Caurums zem automašīnas ir samērā dziļš. 

Jūnijā šis ir jau vismaz ceturtais gadījums, kad Ģertrūdes ielas segumā izskaloti pamatīgi caurumi. Jau ziņots, ka jūnija sākumā Ģertrūdes ielā iebrukušā bruģī iebrauca divas automašīnas - BMW un "Mercedes Benz".

Trešajā reizē jūnija vidū izskalots vēl viens caurums, kurš pamanīts un laikus norobežots, tāpēc starpgadījumi nenotika.

Iegruvums Ģertrūdes ielā bija izveidojies hidraulisko pārbaužu laikā, kuras notika visā Daugavas labajā krastā.

"Pārbaužu laikā siltumtīkli tiek testēti ar paaugstinātu spiedienu un šoreiz siltumtīkls ir plīsis, kā rezultātā izveidojies izskalojums. Konkrētie tīkli gan ir izbūvēti 1963.gadā un savu laiku nokalpojuši," iepriekš pastāstīja "Rīgas siltums" pārstāve Linda Rence.

Kopumā nedēļas laikā Rīgas ielās iegruva trīs auto. Pēc notikušā Ģertrūdes ielā asfalta iegruvums notika Ziepniekkalnā, bet tajā pašā dienā līdzīga situācija tika novērota arī Pleskodālē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu