Kā Megana "nodedzināja visus tiltus" attiecībās ar karaļnamu (17)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix/Sipa

Grāmatas «Royal At War» autori - žurnālisti Dilans Hovards un Andijs Tillets raksta, ka Meganai ir ļoti augstas prasības un viņas “Holivudas dīvas izturēšanās” jau sākotnēji nonāca krustugunīs ar karaļnama apkalpojošo personālu, pret kuru vienmēr ģimene izturējusies ar cieņu. 

Saseksas hercogiene, kura šobrīd dzīvo Losandželosā, Tailera Perija 18 miljonu dolāru lielajā savrupmājā ar 12 guļamistabām, dzīvojot Londonā, bija atsvešinājusies no karaliskās ģimenes personāla, kura uzdevums ir atvieglot viņas prasmes karaliskajos pienākumos un etiķetē. 

Viņas, kā raksta grāmatas autori, “Rietumkrasta enerģija”, kas sākās plkst. 05:00 un turpinājās ar “īsziņu bombardēšanu”, mudināja darbiniekus atteikties sadarboties ar jaunpienācēju. 

Populārā seriāla "Suits" aktrise acīmredzot nespēja pielāgoties tradicionālajam britu karaļnama protokolam un nu jau ir “sadedzinājusi pārāk daudz tiltu”.

Pili jau sen pārvalda padomdevēju, palīgu un līdzstrādnieku hierarhija, kuriem ir burtiska vara. Brīdī, kad Megana atteicās no karaļnama personāla, iznomājot kādas sabiedrisko attiecību aģentūras darbiniekus, attieksmei tika "pielaista uguns".

Foto: Reuters/ScanPix

Uguns turpināja uzliesmot, kad atklājās Saseksas hercogu tēriņi pēc kāzām, kas ir pretrunā ar Lielbritānijas svarīgākās personas, karalienes Elizabetes II principiem nedzīvot izšķērdīgi. 

Jau iepriekš tika ziņots, ka Saseksas hercogi dažu mēnešu laikā bija iztērējuši vairākus tūkstošus eiro vien par akupunktūru un masāžām, kā arī

abi baudīja pēcdzemdību atpūtu "Heckfield Place" SPA luksusa viesnīcā Hempšīrā, kur dzīvošana izmaksājusi ap 36 500 eiro. Mēļo, ka Meganas grūtniecības laika tērpi izmaksājuši 529 800 eiro.

Harijs un Megana pērn augustā tika kritizēti par privātās reaktīvās lidmašīnas izmantošanu četriem reisiem tikai 11 dienu laikā, kas nesader ar pāra eko attieksmi pret pasauli. 

"Fakts, ka Megana tērē tik daudz naudas, raidīja trauksmes signālus karalienei Elizabetei II. Uzaugot kara laikā, Elizabetei II  jau ir asinīs taupība un ekonomija, kaut arī viņa ir viena no bagātākajām sievietēm pasaulē," rakstīts grāmatā. 

Komentāri (17)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu