Meganas aprēķins, Harija ciešanas jeb kāpēc princis Filips jau sen viņu sauca par "volframu" (5)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP / Scanpix

Grāmatas "Megana un Harijs. Patiesais stāsts" (Meghan And Harry: The Real Story) autore Lēdija Kolina Kempbela (Lady Colin Campbell) savā darbā princi Hariju, kurš atteicies no sava karaliskā titula, nosaukusi par "nožēlojamu", kā arī paredzējusi, ka Harija sieva Megana karalienes Elizabetes II mazdēlu padarīs nelaimīgu un izpostīs viņa dzīvi.

Pēc autores domām, tieši Megana vainojama pie tā, ka Harijam vairs nav ciešu attiecību ar savu ģimeni un viņš palicis arī bez saviem labākajiem draugiem, raksta Dailymail.co.uk. 

Kolina raksta, ka šāds bijis Meganas plāns, jo viņa nākotnē cerēja Holivudā pelnīt naudu ar "karaliskās ģimenes" slavas un piederības zīmi. 

Kembela grāmatā atgādina, ka šādu iznākumu jau daļēji paredzēja Lielbritānijas karalienes Elizabetes II vīrs,

princis Filips, kurš bija mazdēla līgavai devis iesauku Volframs, kas ir viens no cietākajiem un grūti kūstošākajiem metāliem.

Tas  par godu viņas “cietajai pašpārliecībai”. Filips arī bija lūdzis mazdēlu apdomāt divreiz par kāzām ar viņu.

Foto: AFP / Scanpix

Autore Meganu dēvē par "aukstu, rupju oportūnisti", kuras dēļ princim Harijam nācies pārāk daudz zaudēt. Harijs, viņasprāt, esot pārāk vājš, lai šķirtos no amerikānietes, kaut viņa viņu dzīvi padarot neciešamu.

"Viņš ir vājāks par viņu. Harijs ir nogājis no sava ceļa. Megana padarījusi viņa dzīvi nelaimīgu. 

Neskatoties uz seksuālo saderību, Megana viņa dzīvi ir padarījusi nelaimīgu, un viņam trūkst dūšas, lai aizietu no viņas," uzskata Kempbela.

Foto: AFP / Scanpix

Autore pēdējo nedēļu laikā ir sniegusi vairākas intervijas par pāri, tostarp arī "The Sunday Times", kurā viņa sacīja, ka Megana ir izniekojusi "visbrīnišķīgāko iespēju”, atstājot karalisko ģimeni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eugenia Garavani (@eugeniagaravani) on

Atgādinām, ka nav zināms, vai tiešām grāmatas autore ir tikusies ar princi Hariju un viņa sievu, bet autores vārds ir cienījams un zināms ar 1992. gadā iznākušo grāmatu par princesi Diānu - “Ar Diānu vienatnē: princese, kuru neviens nepazīst”.

Jāpiebilst, ka Kempbelas grāmata nav oficiāla karaliskā pāra biogrāfija. Oficiālo prinča Harija un Meganas biogrāfiju sarakstījis "Harper's Bazaar" žurnālists Omids Skobijs, tā sauksies "Brīvības meklējumos" un tiks izdota augustā.  

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu