Princis Harijs atzīst, ka ir pieņēmis pārsteidzīgu lēmumu (17)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/SCANPIX

Princis Harijs draugiem atzinis, ka viņš, iespējams, ir pieņēmis pārsteidzīgu lēmumu pārcelties uz Amerikas Savienotajām Valstīm. 

Atgādinām, ka Saseksas hercogs un hercogiene no Meganas dzimtās valsts Kanādas pārcēlās uz Losandželosu šā gada marta beigās - tiklīdz oficiāli beidzās viņu pienākumi pret karalieni.

Harijs kopā ar savu brāli, princi Viljamu un vecmāmiņu, karalieni Elizabeti II vairākus mēnešu bija runājis par savu oficiālo statusu nākotnē.

Rezultātā viņi panāca vienošanos, ka sava un karaliskās ģimenes miera labad princis atteiksies no visām regālijām, t.sk. karaliskā jūras flotes vadītāja amata.

Tieši no kara flotes Harija draugiem nāk informācija, ko princis Harijs viņiem izpaudis. Princis atzinis, ka viņš ļoti būtu gribējis turpināt pildīt savus pienākumus kopā ar viņiem un ka ir pārsteidzies ar pārcelšanās lēmumu, raksta "Express".

Ja princis Harijs mainīs savas domas, iespējams, ka viņam vajadzēs atgriezties Lielbritānijā.

Pandēmija un karantīna pilnībā iedragājusi Saseksas hercogu plānus. Viņi cerēja gūt peļņu ar publisku uzstāšanos un izbraukumiem, taču visi gaidāmie notikumi tika atcelti.

Harijs un Megana janvārī paziņoja, ka turpmāk vairs nebūs britu karaļnama amatpersonas, atsakās no oficiālajiem pienākumiem un centīsies iegūt finansiālo neatkarību.

Komentāri (17)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu