megxit Iemesls, kāpēc Ketrīna, iespējams, nekad nespēs piedot Meganai

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP / Scanpix

Pēc informācijas, kas izskanēja glancētajā izdevumā "Tatler", ka Kembridžas hercogiene jūtas “izsmelta” un “ieslodzīta” savā karaliskajā lomā, Kensingtonas pils sniegusi ziņojumu, ka Ketrīna tomēr ir gatava atgriezties pie karaliskajiem pienākumiem. Kā tad ir patiesībā un kāpēc tiek runāts, ka pie vainas ir arī Saseksas hercogu rīcība?

Vārdā nenosauktais avots žurnālam "Tatler" atklāja, ka “Keita ir nikna par lielo darba slodzi. Protams, viņa smaida, izturas un ģērbjas atbilstoši etiķetei, bet viņa to nevēlas..."

Foto: Matt Dunham / AP

Tomēr pils nesen sniegtā informācija, ka Ketrīna, tiklīdz tiks atcelts ārkārtas stāvoklis, atgriezīsies pie Kembridžas hercogu oficiālajiem pienākumiem, liek domāt, ka informācija par Ketrīnas izdegšanu tomēr ir pārspīlēta. 

Kensingtonas pils publiskajā ziņojumā norādīja, ka raksts ir “neprecizitāšu un nepatiesu sagrozījumu krājums”.

Kā "Vanity Fair" stāsta karaliskā vēsturniece Sāra Gristvuda, Ketrīna šobrīd ieņem redzamāko lomu karaliskajā ģimenē. Pēc prinča Endrjū labvēlības "krišanas" un Saseksas hercogu negaidītā lēmuma pamest karaliskos pienākumus, dodoties uz Ameriku, sabiedrība skatās Kembridžas hercogu virzienā.

“Harijs un Megana, pametot karaļnamu, ir atstājuši tukšumu karaliskajā ģimenē. Tā kā Čārlzam un Kamillai ir vairāk nekā 70 gadu, bet karaliene atrodas izolācijā, šis ir Ketrīnas un Viljama laiks spīdēt."

Glancētajam "Tatler" izdevumam ticis arī pastāsts, ka Ketrīna aizvien nav spējusi piedot Meganas un Harija rīcību, nosaucot to par nodevību un egoismu.

 Kā ir bijis patiesībā, nav zināms, bet skaidrs ir fakts, ka

Saseksas hercogu aizceļošana Kembridžas hercogiem nozīmē pienākumu dubultošanos, kas no tiesas atņems laiku savai privātajai dzīvei un bērniem. 

Pazīstot hercogienes vēlmi būt labai mātei un audzināt bērnus pašai, šie pienākumi varētu arī sarūgtināt viņu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu