Ātrais sekss ar adrenalīnu. Skatu tornī, liftā, pamestā mājā... (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: depositphotos.com

Skumji, ja sekss kļūst par garlaicīgu rutīnu un gulta ir vienīgā intīmās tuvības vieta. Tāpēc dažreiz vajadzīgs adrenalīns. Sekss skatu tornī, liftā, pamestā mājā, automašīnā - kaisles mirkļi, kas paliek atmiņā. 

Mana superīgākā seksa pieredze saistās ar kādu skatu torni Vidzemē. Bija silts vasaras nogales vakars, kaut kur tālumā rēja suns, bija dzirdamas balsis. No torņa virsotnes pavērās fantastisks skats uz egļu galotnēm un Gaujas līkločiem.

Un tad tas notika… Strauji, kaislīgi, mazliet mežonīgi.

Baudu tikai spēcīgāku padarīja balsis torņa pakājē un sekojošā soļu dipoņa pa kāpnēm. Asinis pildījās ar adrenalīnu, vaigos iesitās sārtums - vēl tikai mirklis…

Vēlāk skatu torni aprīkoja ar novērošanas kamerām un piparoti romantiskajiem mirkļiem bija jāmeklē cita vieta.

Toreiz, kad ziemas vēl bija sniegotas, braucām pa piesnigušu meža ceļu, līdz atradāmies pie upes. Noslēpumainas teju nojaušamas meža skaņas, ledus skrapstēšana upē. Un sniega pārslas rokas stiepiena attālumā aiz automašīnas loga. Un dīvainā sajūta, ka mīlējies, vienlaikus neskartas dabas vidū un tomēr siltumā un drošībā. Ierobežotā telpa tevi burtiski salipina ar partneri. Lieliska sajūta - iesaku pamēģināt.

Pamesta lauku māja, akli logi bez stikliem, sašķiebusies siena, vecas fotogrāfijas un 30 gadus veci žurnāli uz grīdas, skapis čīkstošām durvīm, aizaudzis dārzs.

Māja biedēja, bet ziņkārība uzvarēja.

Mēs soli pa soli virzījāmies pagātnē, ejot pa aizgājušas dzīves paliekām. Kas viņi bijuši - tie, kas te dzīvojuši, ko pārdzīvojuši un domājuši, kāpēc pametuši māju?

Iztēle kļuva kā uzkaitēta, tēli atdzīvojās.

Sekoja ātrs sekss ar šausmu filmas elementiem. Hei, tikai neiztraucēt spokus, kas te noteikti mājo!  

Lifts vai siena kaudze?

Sekss liftā parasti tiek rādīts filmās. Kaislīgs, haotisks, trauksmains. Kāpēc nepamēģināt? Tomēr dzīvē, atšķirībā no kino, sekss liftā nenotiek pēkšņi - tas jāplāno. Rīta un vakara stundās daudzdzīvokļu mājas lifts šaudās augšā lejā bez apstājas. Vienīgais piemērotais laiks, kad izmēģināt seksu liftā, ir nakts. Tomēr nakts klusumu nevajadzētu pārtraukt ar kaislīgām elsām.

Kaimiņiem var likties, ka liftā notiek kas nelāgs - vardarbīgs vīrietis uzbrūk sievietei.

Tāpēc, ja gribat mīlēties liftā, tas jādara ātri un klusi. Jāpārliecinās, vai liftā nav novērošanas kamera. Pretējā gadījumā jūs kādā no stāviem var sagaidīt policija. Lai nodarbotos ar seksu liftā, vīrietim jābūt ātram. Ne katrs spēj reaģēt zibenīgi. Jums abiem jāiejūtas ekshibicionistu lomā un jābūt gataviem uz pārsteigumiem.

Tomēr, lai intīmajiem brīžiem piešķirtu jaunas krāsas, ne vienmēr vajag izdomāt ko ekstrēmu. Turpat mājās seksam var izvēlēties kādu neierastāku vietu par gultu. Par  piedzīvojumu var kļūt sekss dušā. Siltais ūdens atbrīvos un nomierinās - ķermenis burtiski atvērsies tuvībai.

Var mīlēties uz grīdas, uz virtuves galda un varbūt pat skapī, ja tas ir pietiekami liels.

Ļaujat vaļu iztēlei un ierastā vide pārtaps par erotiskas spēles skatuvi.

Romantiska vieta, kur pamīlēties, ir šķūnītis ar glītām malkas rindām un šķirbām dēļos, caur kurām ieplūst gaisma. Ja ir pieejama siena kaudze, nelaidiet garām iespēju mīlēties sienā. 

Un kāda ir tava trakākā seksa pieredze?

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu