Krievu uzņēmums izstrādā Ford Mustang uz Tesla Model S bāzes (5)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Aviar R67
Aviar R67 Foto: Aviar Motors

Sapņot nevienam nav aizliegts. Tādēļ krievu uzņēmums Aviar Motors sapņo par klasiskā stila Ford Mustang, kam tehniskā bāze ir Tesla Model S.

Kamēr Ford gatavojas jau šogad izlaist pilnībā elektrisku Mustang Mach-E, kam gan būs maz kopīga ar sportiska dizaina kupeju, jo tas būs SUV, krievu uzņēmums ir iecerējis radīt elektroauto pēc sešdesmito gadu ikonas dizaina parauga - Aviar R67.

Iespaidošanās no 1967.gada Ford Mustang redzama tikai ārienē, jo salonā automobiļa dizaineru iedvesmas avots neapšaubāmi bijis tehnikas donors Tesla Model S ar tā milzīgo centrālo skārienekrānu.

Foto: Aviar Motors

Ja par tehniku, tad krievu plānos ietilpst Aviar R67 apgādāšana ar diviem elektromotoriem, kas kopā attīsta 850 zirgspēkus un nodrošina paātrinājumu 2,2 sekundēs. Ar mašīnai uzstādīto 100 kWh akumulatoru tikmēr jāspēj nobraukt līdz pat 500 kilometriem. Automobiļa maksimālais ātrums ir 250 km/h.

Foto: Aviar Motors

Pilnā augumā Aviar R67 pagaidām eksistē tikai uz papīra un datorā, tiesa, darbs pie funkcionējoša prototipa jau ir sācies un auto iegūst aprises. Kad Aviar 67 būs nopērkams un cik maksās, nav zināms.

Foto: Aviar Motors
Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu