Videospēlē gūtas iemaņas palīdz izglābties no avārijas (6)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Daudzās stundas, kas pavadītas rallija simulatorā DiRT Rally 2.0, kādam autobraucējam palīdzējušas ārkārtas situācijā izvairīties no traģiska iznākuma. 

Kamēr tepat Rīgā kāds autovadītājs bija iecerējis no policistiem aizbēgt, jo videospēlēs viņam tas vienmēr izdodoties, kādam amerikānim virtuālajā vidē gūtās iemaņas, iespējams, izglābušas dzīvību. Vai vismaz ļāvušas izvairīties no avārijas un pasargājušas no traumām.

Proti, kā sociālajā tīklā Reddit raksta tā lietotājs ar segvārdu That_Apache, viņš bijis ceļā no darba uz mājām savā Subaru Impreza, kad pēkšņi sprāgusi priekšējā labās puses riepa.

Autobraucējs norāda, ka viņš minētajā simulatorā virtuālā auto raksturlielumus un veiktspējas parametrus noregulējis atbilstoši viņa īstajai 2004.gada mašīnai, tādēļ daudzās stundās mērāmo treniņu un praktiskās braukšanas kombinācija devusi viņam nepieciešamās zināšanas, lai savaldītu pa autostrādi braucošo auto. Viņš norāda, ka acumirklī zinājis, kas jādara, lai neapdraudētu sevi un citus satiksmes dalībniekus. Tāpat mašīnas savaldīšana un ātra apstāšanās viņam palīdzējusi pasargāt riteņa disku no bojājumiem.

Ieraksta nobeigumā That_Apache izsaka neviltotu pateicību DiRT Rally 2.0 izstrādātājiem, jo, viņaprāt, tā nudien ir vērtīga platforma, kur apgūt ikdienā noderīgas braukšanas iemaņas. 

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu