Labdarības akcijā aicinās iedzīvotājus atbalstīt bērnus gatavoties skolai

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: LETA

Labdarības akcijā "Palīdzēsim sagatavoties skolai kopā!" aicinās iedzīvotājus atbalstīt bērnus, lai palīdzētu sagatavoties skolai, informēja labdarības akcijas organizētāji. 

Gatavošanās jaunajam mācību gadam ir aizraujošs un satraucošs laiks, ko ar nepacietību gaida tūkstošiem skolēnu. Tomēr gatavošanās skolai simtiem ģimeņu Latvijā rada grūtības, jo mācību līdzekļu un skolas piederumu sagāde nav lēts prieks. Tieši tādēļ, lai palīdzētu sagatavoties jaunajam mācību gadam tām ģimenēm, kurām pašu spēkiem to izdarīt ir grūti, rīko labdarības akciju "Palīdzēsim sagatavoties skolai kopā!".

Labdarības akcijā "Palīdzēsim sagatavoties skolai kopā!" no 18.augusta līdz 6.septembrim pie "Akropoles" B ieejas būs uzstādītas ziedojumu kastes, kurās aicinām ziedot tīrus un lietojamus apavus, apģērbus un sporta tērpus, skolas somas un penāļus, kā arī kancelejas preces. Akcijā aicina iesaistīties ikvienu, ziedojot līdzpaņemtās mantas vai ziedojumu iegādājoties daudzajos "Akropoles" nomnieku veikalos.

Par labdarības akciju informēs arī mediju pasākumā, kas norisināsies šī gada 18.augustā plkst.11.30 pie iepirkšanās un izklaides centra "Akropole" B ieejas, Maskavas ielā 257. Pasākumā piedalīsies "Akropoles" vadītāja Zane Kaktiņa, biedrības "Palīdzēsim viens otram" valdes locekle un projektu koordinatore Linda Novicka, "Latvijas Zaļais punkts" direktors Kaspars Zakulis un vecāku organizācijas "Mammām un tētiem" vadītāja Inga Akmentiņa-Smildziņa.

Labdarības akciju organizē "Akropole" kopā ar sadarbības partneriem - biedrību "Palīdzēsim viens otram", vides uzņēmumiem "Eco Baltia vide" un "Latvijas Zaļais punkts".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu