Jūrmalā un Lielvārdē aizvadītajā diennaktī ugunsgrēkos cietuši divi cilvēki

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Edijs Pālens/LETA

Jūrmalā un Lielvārdē aizvadītajā diennaktī ugunsgrēkos cietuši divi cilvēki, informē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Aizvadītajā naktī ugunsdzēsēji steidzās uz izsaukumu Jūrmalā, kur dega mikroautobuss. Pirms VUGD ierašanās, mēģinot apdzēst liesmas paša spēkiem, cieta cilvēks, kurš nodots mediķiem.

Trešdienas vakarā VUGD saņēma izsaukumu Lielvārdē, kur vienstāva daudzdzīvokļu mājas dzīvoklī dega uz ieslēgtas plīts atstāts piededzis ēdiens. Pirms VUGD ierašanās ēkas iedzīvotāji apdzēsa liesmas un no piedūmotā dzīvokļa izveda cilvēku, kurš bija cietis un nodots mediķiem.

Trešdien VUGD saņēma izsaukumu uz Ventspils novada Vārves pagastu. Ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka deg labības lauks 1,8 hektāra platībā un pastāv uguns izplatīšanās draudi. Notikuma vietā strādāja 12 ugunsdzēsēji glābēji, izmantojot trīs autocisternas un konteinervedēju ar ūdeni. Pēc vairākām stundām ugunsgrēks likvidēts.

Tāpat trešdien īsi pirms pusnakts saņemts izsaukums uz Raunas novada Raunas pagastu, kur ar atklātu liesmu dega divstāvu dzīvojamā māja 350 kvadrātmetru platībā, turklāt ēkas jumts jau bija iebrucis. Aptuveni piecu stundu laikā šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks likvidēts.

Aizvadītajā diennaktī VUGD kopumā saņēma 65 izsaukumus - 23 uz ugunsgrēku dzēšanu, 28 uz glābšanas darbiem, bet 14 izsaukumi bija maldinājumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu