Amerikāņi sākuši izmantot auto, lai vienkārši pasēdētu (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Vīrietis automašīnas pasažiera sēdeklī
Vīrietis automašīnas pasažiera sēdeklī Foto: pixabay/Free-Photos

Jaunā pētījumā noskaidrots, ka koronavīrusa pandēmijas iespaidā Amerikā ir radusies jauna automašīnu lietošanas mode. Proti, amerikāņi ar mašīnām nevis brauc, bet gan tās aizvien biežāk izmanto, lai pabūtu vienatnē.

Gandrīz trīs ceturtdaļas jeb 73% amerikāņu pētījumā, ko veica informatīvi analītiskais portāls TrueCar, atzinuši, ka Covid-19 pandēmijas un ar to saistīto ierobežojumu iespaidā viņi sākuši personīgos auto lietot ne tikai, lai dotos savās ikdienas darīšanās, bet arī, lai patvertos no apkārtējiem. Un jo īpaši cilvēkiem, ar kuriem dzīvo kopā ikdienā. 

Aptaujas dalībnieki atzinuši, ka mašīnu izmanto, lai pabūtu vienatnē, savukārt 37% norāda, ka karantīnas laikā devušies uz auto, lai tajā mierīgi parunātu pa telefonu. 

32% aptaujas dalībnieku tikmēr pastāstījuši, ka pandēmijas laikā viņu auto transformējies par improvizētu biroju, kurā var mierīgi un netraucēti pastrādāt, vienlaikus distancējoties no mājiniekiem un viņu uzmanības. 

Vairumam ASV iedzīvotāju, kuri piedalījās aptaujā, automašīna ir kas ļoti nozīmīgs. Tas nav tikai pārvietošanās līdzeklis. 68% mašīnu uzskata par ģimenes locekli, savukārt 35% godīgi atzīst, ka savam spēkratam ir devuši vārdu. 

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu