Virga par saviem rokmūziķa vienas nakts sakariem: es viņas pats izvēlējos un paņēmu aiz rokas. Tā bija mana fīča... (12)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: VALDIS KAULINS / VALDIS KAULINS

Ir vajadzīga drosme pajautāt, bet vēl lielāka drosme – atbildēt! Pirmajā sarunu cikla “Rezervēts” raidījumā, kas ir atgriezies pie kanāla 360TV skatītājiem, žurnālists Armands Tripāns tikās ar rokmūziķi un grupas "Līvi" ģitāristu Ainaru Virgu, kurš atklāti saka – šobrīd viņš ir laimīgāks kā jebkad dzīvē.

Jau 20 gadu vecumā viņš tika dēvēts par labāko ģitāras virtuozu Latvijā un visā Padomju Savienībā, bet pēc pirmā koncerta Maskavā viņiem teica: “Dziediet, bet krieviski, un jūs būsiet superzvaigznes.”

Runājot par “Līvu” “zelta gadiem”, viņš neslēpj – pēc koncertiem meitenes viņam pakaļ neskrēja. Viņas stāvēja rindā, un viņš ņēma to, kura patika.

- Ko viņas darīja, lai tiktu pie tevis? 

- Man bija otrādi. Es koncerta laikā ieraudzīju vai arī pēc tam iegāju zālē, paņēmu meiteni aiz rokas un teicu - ejam. 

- Tik vienkāŗši?

- Jā. 

- Katru reizi? 

- Ne jau katru reizi, bet tā bija mana fīča. 

- Un tu viņu vedi uz viesnīcu, uz busu?

- Vis kaut kur...

- Īsta rokmūziķa sekss, ko rāda filmās, tā arī notiek jebkurā vietā? 

- Jā.

Aigars tā laika vienas nakts meitenes īsti neatpazītu šodien; kā pats pamato: "Es vairāk par vienu reizi ar viņām neesmu ticies..."

Foto: VALDIS KAULINS / VALDIS KAULINS

Tāpat intervijā ar Armandu Ainars Virga pieskaras traģiskajai avārijai, kura paņēma brāli un kuru viņš sev nespēj piedot joprojām. Tāpēc mieru meklējis alkoholā, kuru, tāpat kā narkotikas, pārstājis lietot vienā dienā.

Viņš radījis mūziku, kas sakuļ latviešu asinis un liek iztaisnot muguras. Populārā dziesma “Dzimtā valoda” dzimusi, mācoties no amerikāņiem. Bet Ainars mācās joprojām – ieslēdzot “YouTube” un spēlējot koncertus kopā ar saviem elkiem.

Viņš nemāk ākstīties – viņš dzīvo kā neviens cits un nomirt grib uz skatuves.

Armanda Tripāna sarunu raidījums “Rezervēts” trešdienās plkst. 22:00 kanālā 360TV "Savējo trešdienās".

Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu