Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Erotiskais stāsts: adrenalīns un kaisle akmeņainajā Kurzemes jūrmalā (3)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Vēlas vasaras pēcpusdiena, akmeņaina Kurzemes jūrmala. Tuvumā neviena cilvēka. Esam divi vien. Klaigā kaijas, tālumā uz akmens majestātisks jūras ērglis. Viegls vējš kutina plecus, zem basajām pēdām čirkst smiltis. Ejam peldēties! Skaidrs, ka kaili.

"EGOISTE" sadarbībā ar izdevniecību «Zvaigzne ABC» aicina tevi piedalīties erotisko stāstu konkursā! Uzraksti savu erotisko stāstu, atsūti to uz «EGOISTE» redakciju (egoiste@co.tvnet.lv), mēs, to izskatot, iespējams, publicēsim portālā ar tevis izvēlēto pseidonīmu. No publicētajiem stāstiem tiks izvēlēts arī konkursa uzvarētāja stāsts. Vairāk lasi Te. 

Publicējam konkursa darbu, ko mums atsūtīja E. Esam saglabājuši autora rakstības stilu.

Brīdinām par erotikas rakstura saturu (18+)

Es nometu kleitu, norauju veļu un jūtu kā siltais gaiss aptver manu ķermeni. Ir tik patīkami atbrīvoties no apģērba un pienākuma izskatīties solīdi un glīti. Es iesmejos no prieka brienu ūdenī. Viļņus saule padarījusi zeltainus. Iešanu lēnu padara glumie jūras akmeņi. Ūdens atbrīvo un padara ķermeni vieglu, gaisīgu.

Jūtos kā nāra - pavedinātāja. Es apviju rokas viņa kaklam, mūsu ķermeņi saskaras, sakrustoju kājas viņam uz muguras un mēs šūpojamies viļņu ritmā.

Sekss ūdenī vienmēr ir dabisks un it kā nejaušs, pašsaprotams, jo gravitācija ir mazinājusies, esam ūdenī lidojošas būtnes.

Es aizpeldu līdz lielam akmenim un apķeru to. Viņš piespiežas manai mugurai, aptver gurnus. Ir mazliet bail, ka no krasta kāds nejaušs gājējs mūs ieraudzīs. Adrenalīns rada vēl lielāku kaisli.

Neskartā, skarbā daba mudina ļauties kaislīgam seksam. Daba un mīlēšanās nozīmē harmoniju. Viss notiek ātri - mazliet par ātru. Varbūt arī viņš nervozē. Mēs ilgi skūpstāmies - tik ilgi, ka sāk mazliet salt.

Šis brīdis ir īpašs. Tas nav bijis tikai sekss, divu ķermeņu savienošanās. Man ir sajūta, ka arī mūsu dvēseles ir saplūdušas, uz mirkli kļuvušas par vienu.

Šādas sajūtas nespēj radīt, ne erotiska masāža, ne sarkanvīns un sveces, ne liega mūzika, ne erotiskās rotaļlietas. Pirmatnējās dabas erotisko spēku nespēj pārspēt nekas. Esam noguruši, bet laimīgi.

Es cieši turu viņa roku un mēs negribīgi atgriežamies trauksmainajā pilsētā.

E.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu