Autobraucējs izvelk ieroci un šauj, jo kāds agresīvs šoferis viņam parādījis pistoli (11)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Dalība satiksmē ir atbildīgs uzdevums, jo jābūt gatavam reaģēt negaidītās situācijās. Mēs ar to saprotam meža dzīvniekus, melno ledu, velobraucējus bez lampiņām, "tumšus" gājējus u.c. Savienotajās Valstīs negaidīto situāciju spektrs ir krietni vien daudzveidīgāks, jo var gadīties, ka nāksies izvilkt ieroci un šaut, jo kāds cits neapmierināts šoferis būs pavicinājis savu pistoli.

Tieši šādā situācijā nonācis autobraucējs Marko Mazeta pie Orlando Floridas štatā. Video, kas filmēts ar viņa automašīnā uzstādītajiem reģistratoriem, kuri piedevām vērsti gan uz priekšu, gan uz aizmuguri, redzams mirklis, kad Mazeta ar savu auto aizšķērso ceļu nedaudz ātrākam Nissan 370Z. Sportiskais auto paliek aiz pikapa un mirkli vēlāk atkal mēģina apdzīt Mazetas pikapu, taču viņš nedaudz piebremzē un Nissan viegli ietriecas tā aizmugurē. 

Izbraucot uz maģistrāles, brīvo joslu ir vairāk, un Nissan vadītājam izdodas tikt garām pikapam. Varēja jau turpināt ceļu, tomēr nē - vieglās automašīnas vadītājs acīmredzot šajā brīdī nolēma nokaitētās emocijas neslēpt un savu attieksmi pret Mazetas braukšanas stilu akcentēt, pret viņu pa nolaistu logu pavēršot pistoles stobru.

GMC Sierra un Nissan 370Z kādu laiciņu vēl pabrauca pa maģistrāli ar aptuveni 160 kilometriem, un brīdī, kad sporta auto vēlreiz parādīja savu pistoli, pikapa vadītājs nolēma rīkoties pirmais un caur savas mašīnas vējstiklu raidīja vairākas lodes priekšā braucošā spēkrata virzienā. Nav zināms, vai trāpīja, taču video redzams, ka GMC loga stikls saplaisā un Nissan ļoti ātri pazūd aiz horizonta. Pats Mazeta tikmēr komentāros pauž uzskatu, ka rīkojies adekvāti, jo juties apdraudēts. Galu galā pie Nissan stūres esot sēdējis cilvēks ar kriminālu pagātni, kam saķeršanās ar likumu nav sveša.

Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu