Te man trūkst “re” tonis un te ir “fa” mazliet par daudz. Tā mēs spētu sevi dziedināt...

Viņas atziņa
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Atziņa nr. 31 no grāmatas “99 tīras domas, kuras izmainīja manu dzīvi”: "Mūzika ir dievišķs instruments un pasaules iepazīšanas veids. Katrs tonis ir vibrācija ar konkrētām kvalitātēm un savu informatīvo lauku.” 

Ja mēs spētu redzēt skaņas, tad katrs skaņdarbs būtu kā krāsaina un kustīga abstraktā glezna. Katra glezna būtu skaņdarbs. Gan krāsu, gan skaņu toņi ir vibrācijas jeb konkrētas frekvences ar tikai sev raksturīgām kvalitātēm, kas arī nosaka to, kādu informatīvo lauku tās ap sevi rada un kādu krāsu vai skaņu toni mēs spēsim uztvert ar acīm, ausīm vai sajūtām. 

Jā… mūziku, vibrācijas un skaņu toņus var sajust un ieraudzīt katrs no mums. Protams, ja attīrām savas maņas un apziņu.

Dziednieki, kas strādā ar cilvēku aurām, redz dažādas krāsas ap cilvēku, kas arī norāda uz to, kādas vibrācijas (kvalitātes) un toņi dominē cilvēka enerģētikā,

kādu vibrāciju ir par daudz un kādu toņu šim cilvēkam trūkst, lai tas skanētu kā skaists, harmonisks un vesels skaņdarbs. Arī čakrām, kā mēs zinām, ir konkrētas krāsu frekvences un skaņu toņi. 

Vai esi kādreiz domājis par to, ka mēs visi esam staigājoši skaņdarbi, tikai paši to nemaz nenojaušam un nedzirdam?

Cik aizraujoši būtu satikties ar draugiem un klausīties nevis viņu vārdos, bet gan to vibrācijās (skaņu toņos) un bez vārdiem saprast, kas tiem šobrīd ir uz sirds jeb uz kādas frekvences tas šobrīd vibrē un atrodas.

Mēs varētu saprast, kāds tonis  jeb toņu kombinācija tieši viņam šobrīd ir vajadzīgi, lai atgūtu sirdsmieru un harmoniju. Iespējams, tas izklausās neticami, bet es esmu pārliecināta, ka cilvēka iespējas ir tik plašas, ka mēs paši tām bieži vien nespējam noticēt. 

Iedomājies, ja mēs, satiekoties ar draugiem, vispirms klusētu, viens otru uztvertu, sadzirdētu otra skanējumu un saredzētu tā krāsas un tikai tad sāktu runāt. Mums priekšā pavērtos pilnīgi jauna, daudz bagātīgāka, krāsaināka un piepildītāka pasaule.

Mēs spētu paši saviem spēkiem sevi dziedināt un atgūt savu veselumu, un harmonisko skanējumu, jo skaidri dzirdētu: “Te man trūkst “re” tonis un te ir “fa” mazliet par daudz.”

Interesanti ir tas, ka mūsu katra skanējums ir unikāls jau kopš dzimšanas. Mēs piedzimstam katrs ar saviem toņiem jeb vibrāciju kombinācijām, ko nosaka laiks, kurā esam dzimuši, un procesi, kuri norisinās dabā, kā arī tas, kādas planētas ar savām unikālajām skaņu frekvencēm atrodas mūsu dzimšanas vietai tuvumā un ietekmē mūsu vibrācijas. Mūsdienu astroloģija un numeroloģija ir tīrā fizika.

Ja mēs apzināmies, ka mūs ir radījis Dievs pēc savas līdzības, tad iespējams, ka mūsu skanējums ir tieši tāds pats kā tā frekvence, kas mūs ir radījusi. Kad cilvēks sāk pats sevi sadzirdēt, tas sāk sadzirdēt arī to, kas viņu ir radījis.

Tieši tāpēc mūzika ir dievišķs instruments, ar kura palīdzību mēs varam izzināt pasauli, citus un, galvenais, paši sevi. Bet tikai ar vienu nosacījumu - ja mēs protam klausīties un spējam sadzirdēt!

Lai mums izdodas sadzirdēt to dievišķo mūzikā!

Diāna Černe

Grāmatas “99 tīras domas, kuras izmainīja manu dzīvi” autore

 EGOISTE Facebook lapā izspēlēs šo burvīgo grāmatiņu. Seko līdzi! 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu