Vācu tūninga ateljē piedāvā salabot jauno BMW dizainu

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Oriģinālais BMW M4 un alternatīvie piedāvājumi
Oriģinālais BMW M4 un alternatīvie piedāvājumi Foto: TVNET kolāža

Vairākus jaunākās paaudzes BMW modeļus raksturo kāds dažādi vērtēts dizaina elements - radiatora režģa nieres, kas vizuāli savieno motora pārsega malu ar bampera apakšējo maliņu.

Automašīnu dizains ir māksla, ko saprast ne visiem ir lemts. Aiz milzīgajām radiatora režģa nierēm, kas jau izsenis ir BMW firmas zīme, slēpjas noteikta ideja, taču katrs to interpretē citādi un var rasties domstarpības. Jaunām idejām atvērtāki ļaudis saka, ka pie visa jaunā ir jāpierod, citi ir kategoriskāki un uzskata, ka minheniešu jaunās automašīnas no priekšpuses vienkārši izskatās slikti.

Skaidrs, ka dizaina akcenti tikai nosacīti ietekmē mašīnas ātrumu, tomēr, lai glābtu situāciju un iepriecinātu šos ļaudis, un veidojums starp 3.sērijas un 4.sērijas automobiļu priekšējiem lukturiem vairs neizskatītos pēc "saaugušām nāsīm", vācu tūninga ateljē Prior Design piedāvā savus izskata uzlabojumu risinājumus.

Foto: Prior Design

Uzņēmums YouTube publicējis video, kurā apkopoti vairāki M3 un M4 pārveidotā radiatora režģa risinājumi. Neviens no tiem gan nav vēl ieviests dzīvē, taču ir skaidrs, ka Prior Design sliecas klasisku un sportisku virsbūves elementu virzienā.

BMW M3 un M4
BMW M3 un M4 Foto: BMW

Komentāros zem Prior Design video auto entuziasti pauž gatavību firmas ierosinājumus uzņemt ar atplestām rokām. Viens pauž pārliecību, ka jaunie bamperi "aizies kā bezmaksas alus un karstas smalkmaizītes", cits ierosina uz BMW piedāvājumu pieteikties jaunā auto savākšanai rūpnīcā ar ierosinājumu, ka auto tiek taisnā ceļā no konveijera vests uz Prior Design darbnīcu. Kad būs nomainīts bampers, tad jaunais saimnieks to no tūninga firmas savāks. 

Lai kā, Prior Design pārstāvis norādījis, ka pozitīvo atsauksmju dēļ kāda no M3 un M4 bampera alternatīvajām versijām nonās ražošanā un būs pieejama iegādei.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu