Fotogrāfe Liāna Brūvere: fotogrāfija lieliski atklāj, kā tu mainies dvēseliski

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš

Šoreiz Femme Fatale raidījuma vadītāja Maija Rozīte-Krištopane viesojas KOSHUMM fotostudijā pie brīnišķīgās fotogrāfes Liānas Brūveres. 

“Es zinu, kā jūtas pazemojums. Cik grūti ir paņemt to neglīto, pazemoto meiteni, kuru negribas ne redzēt, ne atzīt... un ieaicināt viņu atpakaļ, padarīt par neatņemamu daļu no sevis un tik un tā mīlēt. Tāpat

es zinu, ka pacelties no pelniem un sākt iet sava augstākā spēka virzienā ir iespējams tikai pēc tam, kad esi izzinājusi savu tumšāko pusi un sāpīgākos stāstus.

Tas ir par sevis pieņemšanu un sevis mīlestību. Par sadzīšanu un transformāciju. Par sevis saredzēšanu un sadzirdēšanu,” tā par sevi mājas lapā raksta fotogrāfe Liāna Brūvere, kura ne vien pati ir Femme Fatale vārda vistiešākajā nozīmē, bet tādu sevi palīdz ieraudzīt arī citām sievietēm.

Foto: ekrān
Foto: Ekrānuzņēmums

“Es biju tas neaizvietojamais darbinieks, kurš vienmēr bija darbā, jo neviens cits, protams, to nevarēja izdarīt. Piedzima otrā meitiņa, strādāju, arī esot dekrētā. Un tad mani dzīve vienkārši

vienā mirklī atsēdināja, aizsūtot ar meitiņu uz slimnīcu. Ar milzīgu bumbuli galvā uz onkoloģiju.

Es domāju, katra sieviete var saprast, kāda man bija sajūta, un ļoti ātri izkristalizējās arī prioritātes,” par aiziešanu no darba stāsta Liāna. "Tu saproti, ko pret ko tu esi iemainījis. Es aizgāju projām no darba, un bija viegli to lēmumu pieņemt. Bet ar maziņo viss kārtībā - nekas slikts nenotika. Nedēļu padzīvojām absolūtā šokā, bet tas viss atrisinājās. Bet tas bija pirmais grūdiens, kas tevi pastūma, lai saprastu, ka tu dari kaut ko nepareizi..."

“Tajā mirklī, kad es sāku fotografēt, es biju superintroverts cilvēks, kurš nevar atvērt muti un jūtas ārkārtīgā diskomfortā ar citiem cilvēkiem. Un tad es sāku mainīties. Jo brīvāka es iekšēji paliku, jo vairāk drosmes man parādījās.

Laikam ejot, es spogulī beidzot ieraudzīju to sievieti, kuru biju reiz izdomājusi pati savā galvā!

Arī fotogrāfijās var redzēt, kā gadu gaitā pieaugu savā iekšējā mierā. Katrai sievietei pašai priekš sevis ir vērtīgi saņemt šo apstiprinājumu – jā, tā ir!” par savu izaugsmes ceļu stāsta fotogrāfe Liāna Brūvere.

Skaties video Liānas stāstu par to kā foto spēj atklāt cilvēka dvēseli!

“Lai cik mēs būtu neatkarīgas vai lai cik stipras mēs iekšēji arī justos, vienalga tas cilvēks, kas tev ir blakus, tevi var vai nu celt, vai gremdēt. Un ir baigi, baigi feini, ja viņš dara to pirmo un nedara otro.

Mēdz būt tā, ka vīrietis var pilināt pa gramam, bet, darot to ilgstoši lēnu garu, var sievietes pašapziņu sist uz leju. Un tad ir jāiegulda milzīgs darbs, lai to izceltu atpakaļ augšā un ietu tālāk. Bet nu jā – vīrietis blakus, kurš tevi novērtē un pieņem, ir fantastiska lieta, un to pat nav iespējams pārvērtēt,” uzskata Liāna.

Visu raidījuma skaties te. 

Raidījums Femme Fatale.

Femme Fatale - katrai mums ir unikāla personība, savs spēks, dzīves izaicinājumi un SAVS STĀSTS. Mēs visas esam īpašas! Raidījuma mērķis ir iedvesmot sievietes rūpēties par sevi, iedvesmojoties no sabiedrībā zināmu sieviešu noslēpumiem un veiksmes atslēgām. Ja tu veido savu dzīvi ar mīlestību, tā drīz vien kļūst par mākslas darbu. 10 nedēļu garumā pie Maijas Rozītes Krištopanes dzīvesstila raidījumā viesosies 10 iedvesmojošas, gudras un visu varošas dažādu profesiju pārstāves. Dziedātāja, aktrise, sportiste, fotogrāfe, pole dance pasniedzēja, modes ilustratore, rakstniece – katrai ir unikāla personība, savs spēks, dzīves izaicinājumi un SAVS STĀSTS. Mēs visas esam īpašas!

Raidījuma mērķis ir iedvesmot sievietes rūpēties par sevi, iedvesmojoties no sabiedrībā zināmu sieviešu noslēpumiem un veiksmes atslēgām. Ja tu veido savu dzīvi ar mīlestību, tā drīz vien kļūst par mākslas darbu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu