Bejonsē par bērniem un pandēmijas laiku: vecākiem ir jābruģē drošs ceļš tam cauri

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/SCANPIX

Pasaules popdīvai Bejonsē tāpat kā ikvienam vecākam šis pandēmijas laiks ir īsts izaicinājums, bet viņa ir daudz ko sev guvusi un mācījusies no savām atvasēm. Uzzini, kādas zelta atziņas ir guvusi Bejonsē.

Britu "Vogue" izdevumā megazvaigzne atklāti runā par savu dzīvi Covid-19 pandēmijas laikā.  Viņa atzīst, ka pēdējos mēnešus ir orientējusies uz savu ģimeni - attiecībām ar vīru, reperi Jay-Z, un astoņus gadus veco meitu Blū Aiviju.

"Esmu kļuvusi par labāku klausītāju. Blū ir ļoti gudra meitene, un viņa apzinās, ka pasaulē notiek pārmaiņas.

Foto: AP/Scanpix

Manis kā vecāka pienākums ir darīt visu iespējamo, lai saglabātu mūsu ģimenes pasauli tik pozitīvu un drošu, cik vien iespējams," izdevumā savās atklāsmēs dalās Bejonsē.

Kas attiecas uz viņas padomu citiem vecākiem, kuri cīnās ar tikpat izaicinošām sarunām ar saviem bērniem, viņa uzsver, ka vajag “viņus mīlēt stiprāk nekā jebkad agrāk”, piebilstot:

“Es darīju saviem bērniem zināmu, ka viņi nekad nav par mazu, lai palīdzētu mainīt pasauli! Es nekad nenovērtēju par zemu viņu domas un jūtas, un ieklausos viņos, lai saprastu, kā tas viņus ietekmē."

Bet viņasprāt vissvarīgākais vecāku darbs ir - vienkārši bruģēt drošu ceļu cauri šim pārmaiņu pilnajam laikam. "Jums jāuzslavē savi bērni, bet vislabāk bērnu mācīt būt pašam par lielisku piemēru!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BeyHive Fam (@yoncebhive) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyhive Brazil 🏳️‍🌈 (@hive_four) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blu Ivy Carter (@_bluivy) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu