Beta Beidz mamma: es izšķīros pusstundas laikā, paņēmu piecus bērnus un sāku jaunu dzīvi kā taksiste, bez nekā

Pieredze
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums

Šarmantā psiholoģe Inga Bērziņa, influenceres un jūtūberes Beta Beidz (Beāte Bērziņa) mamma, dalās pieredzē par to kā ir palikt vienai ar pieciem bērniem. 

Viņai dzīvē nācies piedzīvot smagus brīžus, un STV Pirmā raidījumam “Sapņu ķērājas” Inga uzticēja gan emocionālo stāstu par to, kā izjuka viņas un bērnu tēva laulība, gan to, kā, neskatoties uz bailēm un neziņu, kā spēs nodrošināt savas atvases, tomēr nolēma spert drosmīgu soli un izšķirties.

Vai šis dzīves posms viņai bija izmisums, kad tu paliec viena ar pieciem bērniem?

"Izmisums man bija savādāks, kad man nebija vispār naudas un es strādāju par taksisti. Es saņēmu divus eiro no studenta, un es domāju, cik forši - man sanāk piena paka un trīs banāni. Es būšu no rīta četros mājās un man būs brokastis. Tad bija izmisums! Finansiāli. Citkārt, nē, man nebija izmisuma," stāsta Beta Beidz mamma. 

Kad Inga sāka savu jauno dzīvi - viena ar bērniem, viņa bija bez iztikas līdzekļiem, vīrs viņai neatstāja neko.

“Es izšķīros pusstundas laikā. Pusstundas laikā es paņēmu bērnus un dokumentus. Es kaut ko uzzināju un sapratu, ka man ar to ir gana. Es to nevarēju pieņemt,” raidījumā pastāstīja Inga.

Kāpēc tieši taksiste? "Man ļoti patika braukt, un man bija mērķis piestrādāt piektdienās un sestdienās, lai mājās atnestu 200 latus. Tad kādā rītā ap 02:00 naktī iekāpa skolas direktore kā kliente, un sarunas rezultātā man bija iespēja strādāt starptautiskā skolā, ko daru joprojām. Tas man bija paredzēts."

Vairāk uzzini video.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu