Krievijā notverts "Pievolgas maniaks"

TVNET/Meduza
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Policijas foto

Kazaņā aizturēts vīrietis, ko Krievijas varasiestādes tur aizdomās par vairākiem desmitiem slepkavību. Par "Pievolgas maniaka" upurēm kļuva gados vecas sievietes, ziņo portāls "Meduza".

Slepkavības 2011. un 2012. gadā tika pastrādātas Tatarstānā un citās Pievolgas apgabala vietās.

Vietējie mediji, atsaucoties uz izmeklēšanai pietuvinātu informācijas avotu, vēsta, ka otrdienas rītā Kazaņā aizturēts 38 gadus vecais Radiks Tagirovs.

Tagirovam, kurš iepriekš ticis tiesāts divas reizes, pēdas sadzītas pēc ģenētiskās ekspertīzes rezultātiem. Vīrietis vainu esot atzinis, ziņo "KazanFirst".

Ziņas par sērijslepkavas notveršanu tiesībsargājošās iestādes vēl nav oficiāli apstiprinājušas.

Tatarstānā un citviet Pievolgas apgabalā laika posmā no 2011.gada marta līdz 2012.gada septembrim uzdarbojās sērijslepkava, kurš slepkavoja gados vecas sievietes. Pirmās deviņas slepkavības tika pastrādātas Kazaņā. 

Slepkava uzglūnēja vientuļām pensionārēm, kuras nožņaudza.

Tiek uzskatīts, ka sērijslepkava pastrādājis 19 līdz 32 slepkavības. Visbiežāk "Pievolgas maniakam" tiek piedēvētas 25 slepkavības.

Izmeklētāji tolaik pieļāva, ka slepkava varētu būt komunālo pakalpojumu vai sociālā dienesta darbinieks. Gadu gaitā par "Pievolgas maniaka" identitāti izskanējušas dažādas versijas, tai skaitā, ka viņš atrodas ieslodzījumā vai ka viņš jau esot miris.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu