Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Vibrējošās bumbiņas attiecību dzirkstelei

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: FUN FACTORY GmbH

Sekss ir paredzēts tam, lai sagādātu baudu un prieku. Mīlas rotaļās ir atļauts viss, kas nav aizliegts, tāpēc izmantojiet jebkuru iespēju attiecībām piešķilt dzirksteli! Tiesa, diezin vai par uzbudinošu faktoru var uzskatīt televizora skatīšanos un grāmatas lasīšanu katram savā istabā... kaut gan, liekot lietā mūsdienu seksa rotaļlietu arsenālu, iespējams partnerim sagādāt baudu, atrodoties ne vien dažādās telpās, bet pat valstīs. Šoreiz uzzināsim ko vairāk par tradicionālajām vaginālajām bumbiņām un modernajām vibroolām, kas ir paredzētas attālinātai baudas gūšanai.

Vaginālās bumbiņas parasti ir viena vai divas savstarpēji savienotas lodītes, kas aprīkotas ar cilpiņu vieglākai izvilkšanai. Bumbiņas var dēvēt par manuālu rotaļlietu, jo tās darbojas bez jebkādām motorizētām vibrācijām vai kustībām. Domājot radoši, tās var izmantot kā priekšspēles elementu. Ja nav sūdzību par novājinātu vai pārāk saspringtu iegurņa pamatnes muskulatūru, tad ar makstī ievietotām vaginālajām bumbiņām var staigāt un pat dejot. Ja tām iekšā ir papildu bumbiņa, tad tā pie jebkuras kustības trīsuļos, makstī radot patīkamu un pat uzbudinošu sajūtu.

Foto: FUN FACTORY GmbH

Svarīgākais, kas jāzina par vaginālo bumbiņu izmantošanu:

  • Makstī bumbiņas drīkst būt ievietotas ne ilgāk par trīs stundām, un pavisam noteikti tās nedrīkst atstāt makstī visu dienu;
  • Staigāt drīkst tikai ar vieglām bumbiņām, kas ir izgatavotas no medicīniskā silikona materiāla;
  • Nekādā gadījumā nedrīkst staigāt ar makstī ievietotām metāla vai akmens bumbiņām, jo tās ir pārāk smagas un to materiāls nav piemērots, lai tas ilgstoši atrastos maksts mikrofloras vidē.

Maldīgs ir pieņēmums, ka staigāšana ar makstī ievietotām vaginālajām bumbiņām ir iegurņa muskulatūras treniņš. Šādā veidā nav iespējams uzlabot iegurņa muskulatūras tonusu un risināt citas iegurņa veselības problēmas.

Izteikti mazās bumbiņas no rūdītā stikla vai metāla var atstāt makstī vaginālā seksa laikā - tas radīs interesantas un stimulējošas sajūtas. Bažām, ka bumbiņas var “apmaldīties” vai pazust, nav pamata, jo maksts ir slēgta vide, un pēc rotaļāšanās, pieceļoties kājās vai pietupjoties, bumbiņas izkritīs pat tad, ja nebūs cilpiņas, lai tās izvilktu.

Standarta izmēra vaginālās bumbiņas var atstāt ievietotas makstī orālā vai anālā seksa laikā, vai paralēli jebkādai citai baudpilnai aktivitātei.

Vibroolas – ar ko tās interesantas?

Ja bumbiņa vibrē, tad to var saukt par vibroolu. Jautrākais tās lietošanas veids ir nēsāšana makstī, kamēr partneris no tuvāka vai tālāka attāluma kontrolē jaudas režīmus ar pulti vai telefonā lejupielādētu aplikāciju. Daudzfunkcionālākajiem modeļiem ir neierobežotas vadības iespējas: var izmantot režīmus, kas vibrē mūzikas vai balss ritmā, un izmantot daudzas citas iespējas veidot savus baudas ritmus un kompozīcijas. Turklāt ar lietotni vadāmās vibroolas var lietot kopā ar partneri, kurš atrodas kaut aiz trejdeviņiem kalniem un jūrām – vadību nododot partnera rokās un ļaujoties baudai!

Staigāšana ar vibroolām nav iegurņa muskulatūras treniņš! Vibrācija var būt relaksējoša vai uzbudinoša, bet tā nekādā veidā neuzlabo muskuļu tonusu un netrenē iegurņa pamatnes muskulatūru.

Labākie materiāli šāda veida rotaļlietām ir medicīniskais silikons. Svarīgi ņemt vērā, ka no medicīniskā silikona veidotas mantiņas vienmēr ir jāizmanto komplektā ar ūdens bāzes lubrikantu, lai uzlabotu slīdamību, gūtu lielāku baudu un arī nebojātu rotaļlietas materiālu.

Šeit var aplūkot vibroolu un vaginālo bumbiņu daudzveidīgo piedāvājumu, izvēloties savai gaumei piemērotāko seksa rotaļlietu, bet turpmāk aicinām sekot līdzi Baudas kalendāram. Rīt stāstīsim, kas ir pāru vibratori, kā tos izvēlēties un likt lietā seksa dzīves dažādošanai.

Raksts tapis sadarbībā ar "SexyStyle".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu