Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Sokolovs atklāj vecumu, kādā sievietēm labāk nepozēt kailām fotosesijās

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš

Erotisko foto meistars Aleksandrs Sokolovs, viesojoties STV Pirmā! šovā "Sapņu ķērājas", atklāja, kādas sievietes visbiežāk pie viņa vēršas ar vēlmi iemūžināt savu ķermeni kailfoto, piemetinot savu viedokli par to, cik gados tas būtu jābeidz.

Kā izrādās, vidējā sieviete, kas piesakās uz kailfoto sesiju pie Aleksandra Sokolova, ir 40 gadus veca sieviete ar diviem, trim bērniem, lieko svaru, strijām un celulītu. Tieši ar šādiem augumiem Aleksandrs ir pieradis strādāt visbiežāk. 

"Es ļoti, ļoti esmu pieradis strādāt ar šādām sievietēm, un,

kad nāk tiešām jauna, tvirta un sportiska sieviete, tāda fotosesija mani degradē. Jā, es spiežu pogu un viss. Man nav jādomā!" sacīja Aleksandrs.

Interesanti, ka Sokolovs jau vairākus gadus ir atteicies no fotošopa, veidojot fotosesijas sievietēm.

Vaicāts, kāpēc tieši šāda vecuma sievietes vēršas pie viņa ar vēlmi iemūžināt savu ķermeni pikantā fotosesijā, Aleksandram atbilde jau skaidra:

"Tāpēc, ka viņa vairs nav tik ļoti pārliecināta par to, ka ķermenis izskatās foršs. Tāpēc, ka mājās ir vīrs, kurš besī, rutīna un bērni, kuri bļauj. Viņai gribas jaunas emocijas. Mazlietiņ izrauties no savas ikdienas."

Aleksandrs arī sarunas laikā atklāj, kāda ir vecākā sieviete, kas pie viņa fotografējusies. "Viņai bija 70 gadu, bet es nevaru teikt, ka es izbaudīju šo fotosesiju. Tāpēc, ka es uzskatu, ka tādā vecumā vajag sēdēt ar mazbērniem un audzēt rozes, nevis doties kailai fotografēties..."

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu