Monako karaļnamā uzrodas trešais ārlaulības bērns. Vai draud laulības šķiršana?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/Reuters/Scanpix. TVNET kolāža

Preses uzmanību šobrīd īpaši piesaistījusi Monako karaļģimene, kurā starp princesi Šarlēnu (42) un princi Albertu II (60) it kā noris smagas laulības dzīves nesaskaņas. Un ir jau arī iemesls... uzrodas trešais ārlaulības bērns!

Šo informāciju "pasvītro" svētku laikā publicēts foto, kurā vienmēr elegantā un izsmalcinātā princese Šarlēna izskatās visai neierasti. Viņai gandrīz pilnībā noskūti mati, kas ir ārkārtīgi ekstravagants solis, ja pārstāvi Monako karalisko ģimeni. Turklāt foto viņa nemaz neizskatoties pēc sevis...

Saskaņā ar iekšējo informāciju princese šobrīd piedzīvo savu lielāko personības un arī laulības krīzi. Vai Šarlēnas un Alberta laulība izturēs tik smagus pārbaudījumus?

Jaungada vakarā Monako princeses oficiālajā Instagram kontā parādījās ģimenes svētku fotogrāfijas. "Viņas vīrs princis Alberts izskatījās absolūti atvieglots un laimīgs, izklaidējoties ar saviem bērniem sarkanā uzvalkā un jautrā cepurē.  Tomēr pašas Šarlēnas sejā nav redzama pat prieka atblāzma, vien saspringts smaids, bet acis izskatās nogurušas un skumjas," foto komentē izdevums "Marie Clarie".

Viss princeses izskats apstiprina faktu, ko karaļnama eksperti visu decembri atkārtoja: Monako monarha ģimene piedzīvo krīzi, kas var sagraut 9 gadus ilgo laulību.

GALERIJA: Šarlēnas jaunā, drosmīgā frizūra

Vēl salīdzinoši nesen, 2010. gadu beigās princim Albertam II bija īsta brunču mednieka slava. Viņam esot bijuši neskaitāmi īslaicīgi romāni, tostarp ar supermodeli Klaudiju Šīferi un aktrisi Brūku Šīldsu, kā arī divi ārlaulības bērni. Tomēr, satiekot slaido, zilacaino blondīni Šarlīzi, viņš saprata, ka ir gatavs "nobāzēties" pie vienas sievietes sāniem. 

Foto: AFP/LETA

2011. gada vasarā viņi oficiāli kļuva par vīru un sievu, bet trīs gadus vēlāk piedzima viņu bērni - dvīņi Žaks un Gabriela.

No malas šī laulība šķita mīlestības pilna, tomēr pēc bērnu dzimšanas acīmredzot šis tas sāka mainīties.

Kādā intervijā princese sāka runāt par ilgām pēc dzimtajām mājām un mātes, kā arī nogurumu, audzinot dvīņus. Bet princis Alberts TV dokumentālajā filmā  pieminēja garlaicību, vientulību un jaunas pieredzes trūkumu. "Nav pietiekami daudz vietas spontānai rīcībai," viņš atzina kādā intervijā 2020. gadā. "Ir jāplāno pat spontanitāte (red. - runājot par abu laulību)." Bet nebija noticis nekas tāds, kas varētu apdraudēt ģimenes dzīvi.

Līdz pagājušā gada decembrim, kad kāda Itālijā dzīvojoša brazīliete pēkšņi paziņoja, ka ir vientuļā māte un audzina Alberta ārlaulības meitu. Tas nozīmē, ka princim uzradies jau trešais ārlaulības bērns!

Pēc viņas teiktā, viņi ar Monako princi tikušies Riodežaneiro naktsklubā 2004. gadā - tas ir tad, kad vīrieša attiecības ar Šarlēnu vēl tikai veidojās. Brazīliete apgalvo, ka viņa un Alberts vairākus mēnešus baudīja dzīvi un braukāja pa pasauli. 2004. gada novembrī brazīliete uzzināja, ka ir stāvoklī.

Foto: AFP/LETA

Šodien viņas meitai ir jau 15 gadu. Meitene pagājušā gada 24. septembrī nosūtīja princim Albertam ar roku rakstītu vēstuli, kuras fragments tika publicēts arī medijos. "Kad man bija pieci vai seši gadi, es nepārtraukti vaicāju savai mātei, kur tu esi un kāpēc tu neesi kopā ar mums. Es nekad nesaņēmu atbildi. Es nesaprotu, kāpēc tagad, kad tevi esmu atradusi, tu nevēlies mani redzēt," vēstuli citē dailymail.co.uk. 

Pats princis Alberts noliedz, ka būtu šīs meitenes tēvs, un uzskata, ka viņu šantažē.

Brazīliete ar advokāta starpniecību princim atbildējusi, ka nevēlas naudu, bet tikai DNS analīzes, lai meita zina, kas ir viņas tēvs!

Un acīmredzot viņa plāno meklēt taisnību tiesā. Pirmās uzklausīšanas šajā lietā ir plānotas jau 2021. gada februārī Milānā.  Šī būs trešā tiesvedība pret princi Albertu par paternitātes testu!

Ir grūti pat iedomāties, ko tagad pārdzīvo prinča Alberta likumīgā sieva.

"Lai gan Šarlēna nevēlas ticēt šīm baumām, jau to uzzināšana ir murgs," komentē karaliskās ģimenes eksperti. 

Foto: SIPA/Scanpix

Tomēr Ričardam Ficviljam, karavīram un prinča ģimenes tuvam draugam, ir atšķirīgs viedoklis. Viņš uzskata, ka Šarlīna ir spēcīga sieviete, kas šādos nemierīgos laikos neatstās Monako, jo zina savu atbildību. "Šis pāris ir ļoti ietekmīgs un svarīgs Monako tēlam, un Šarlīna to zina. Ņemot vērā visas laulību pavadošās baumas, viņiem klājas diezgan labi," komentē Ričards Flicviljams. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu