Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Vai sieviete gultā var būt par daudz "mikla"? Runā vīrieši (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: shutterstock.com

Kā zināms, uzbudināšanās rezultātā sievietes maksts top īpaši mikla jeb, ja izsakāmies zinātniski, var sajust maksts audu lubrikāciju. 

Sievietēm maksts saslapināšanās notiek ne tikai dzimumakta laikā. Faktiski maksts diezgan regulāri pati ieeļļojas. Bet, kad sākas jebkāda veida seksuālas darbības un sieviete jūtas uzbudināta, maksts dziedzeri iesāk aktīvu lubrikācijas procesu.

Tā ir pilnīgi normāla, bioloģiska un fizioloģiska reakcija uz uzbudinājumu. Lubrikācija seksu padara baudāmu!

Sievietes maksts mikroflora ir ļoti mainīga. Lubrikāciju ietekmē hormoni, stress, medikamentu un alkoholisko dzērienu lietošana, ka arī hormonālā kontracepcija. Sievietēm ar zemāku estrogēnu līmeni biežāk var rasties problēmas ar maksts mitrumu, turklāt hormoni var mainīties atkarībā no sievietes menstruālā cikla. Lai vai kā, cik dažādas sievietes - tik dažāds ir šis process.

Tomēr šoreiz uzmanību vēlamies vērst uz pretējo - pārlieku lielu lubrikāciju jeb maksts mitrumu. Vai tāds maz var būt un vai tas traucē partnerim?

Kā atklāj interneta meklētājprogramma, par maksts pārlieku miklumu cilvēki ir interesējušies, tātad domas un jautājumi par to eksistē.

Foto: PP / shutterstock.com

Puiši atklāja, ko patiešām domā par "pārliecīgi" miklu vagīnu! 

"Kādas muļķības! Protams, katram ir savas patikas un nepatikas mīlējoties, bet kā vīrietim, ja mana sieviete ir palikusi ļoti slapja, man šķiet, ka es visu daru pareizi, un tas man ir kā kompliments!"

"Man ir bijis gadījums, kad no meitenes tek kā no krāna. Man patīk un pašu uzkurina vēl vairāk! Tā ka man nav nekādu problēmu ar to, un neredzu, ka kādam citam būtu..."

"Nevienam puisim par to nevajadzētu sūdzēties! Ja viņš to dara, zini, ka tev tādas dumības nav jāņem vērā."

"Nekas mani neuzbudina vairāk kā tas, ka jūtu, ka viņa kļūst aizvien mitrāka un mitrāka..."

"Vienīgā piebilde seksā par to, ka esi "pārāk "mitra, varētu būtu tā, ka dažkārt samazinās berze un tad paliek grūti pabeigt procesu. Bet jebkurā gadījumā tas nav kaut kas tāds, par ko dāmām vajadzētu satraukties!"

"Gandrīz visiem patīk, ja tur lejā ir slapjš vai arī pat pārāk slapjš! Tas padara sievieti un visu procesu daudz, daudz kaislīgāku." 

"Godīgi sakot, tā nevar būt, ka ir pārāk slapjš. Nu, iespējams, ja runājam par kunilingu, bet ne par seksu. Nē. Es nekad neesmu saskāries ar šādu problēmu."

"Nu, slapjuma var būt tikai par maz. Par daudz - nekad! Tas ir kā saldais ēdiens pēc galvenās maltītes!"

Tā ka - nav jābažījas, klausi savam ķermenim!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu