Arī Covid-19 pandēmija gaidāma "Sekss un lielpilsēta" turpinājumā

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Sex and the City
Sex and the City Foto: Reuters/AFP/AP/ScanPix

Amerikāņu aktrise Sāra Džesika Pārkere dalās sīkās detaļās par kulta seriāla "Sekss un lielpilsēta" ("Sex and the City") turpinājumu, kurā viņa spēlēs galveno lomu. Jā, un arī koronavīrusa pandēmija tur būs.

10. janvārī tapa zināms, ka straumēšanas platforma HBO Max, kuras saturs pieejams "LMT Viedtelevīzijā", uzņems deviņdesmito gadu populārā seriāla “Sekss un lielpilsēta” turpinājumu. 

Jaunākajā intervijā žurnālam "Vanity Fair" Sāra Džesika Pārkere (Kerijas Bredšovas lomas atveidotāja) atklāja, ka ar nepacietību gaida galīgo scenāriju, pie kura šoreiz strādā Maikla Patrika Kinga vadītā komanda.

Aktrise paziņoja, ka viņa kopā ar Kristīnu Deivisu (Šarlotes lomas atveidotāja) un Sintiju Niksoni (Mirandas lomas atveidotāja) ir ļoti priecīgas atgriezties pie savām piecdesmitgadīgajām varonēm.

“Nez, kas viņas tagad ir šajā pasaulē? Vai esam pielāgojušās mūsdienu apstākļiem? Vai viņas izmanto sociālos medijus?" aktrise apcer intervijā. 

Sāra Džesika Pārkere atzīmēja, ka Miranda un Šarlote seriāla turpinājumā ir pusaudžu mātes.

Tomēr par savu varoni Keriju aktrise intervijā turpina uzdot jautājumus, dodot mājienus par seriāla turpinājumā notiekošo: “Kāda ir Kerijas, kurai aizvien nav ģimenes, dzīve? Kur viņa atrodas profesionāli? Kā visas šīs politiskās izmaiņas ietekmēja viņas darbu? Vai viņa joprojām raksta? Vai viņa ir uzrakstījusi vēl kādas grāmatas? Vai arī viņai ir podkāsts? Ko viņai tagad nozīmē mode? Kā ir mainījusies draudzeņu draudzība?"

Sāra Džesika Pārkere atzīmēja, ka arī koronavīruss acīmredzami būs sižeta daļa, jo šī ir pasaule, kurā dzīvo seriāla varoņi.

Foto: AP

Prieku par seriāla atgriešanos TV ekrānā aizēnoja fakts, ka tajā nebūs redzama Kima Ketrela (Samantas lomas atveidotāja).

Jaunā sezona sastāvēs no desmit pusstundu garām epizodēm.

Kā zināms, "Sekss un lielpilsēta" ir amerikāņu seriāls, kuru telekanāls HBO raidīja no 1998. līdz 2004. gadam. Seriāla turpinājums filmas versijā iznāca 2008. gadā, bet otrā daļa - 2010. gadā.

Raksts tapis sadarbībā ar "LMT Viedtelevīziju".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu