Nedēļas horoskops

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 22. – 28. februāris!

22. – 28. februāris

Auns: Pirmdiena iesāksies samērā emocionāli, pats brīnīsies, no kurienes tevī tāds mīļums pret tuviniekiem. Lielu uzmanību pievērsīsi dažādu ģimenisku jautājumu kārtošanai, kas saistīti ar mājas labiekārtošanu un kādam arī ģimenes pieauguma plānošanu. Periodā no 24. līdz 26. datumam, kad Mēness atradīsies ugunīgajā Lauvas zīmē, tieši pretēji, tieksies pēc neatkarības, aktīvi pierādīsi sevi erotiskajā plānā. Brīvdienās laiku velti netērēsi, nodosies darbam. Veiksies Auniem – bosiem.

Vērsis: Nedēļas sākumā un nogalē vari pievērsties nekustamā īpašuma jautājumu kārtošanai. Varbūt vēlies celt māju vai izīrēt dzīvokli. Padosies arī dažādu saimniecisku lietu risināšana vai pats ķersies pie āmura un naglas. Ne viens vien tuvinieks var vērsties pie tevis pēc palīdzības, padoma. Neatsaki nelaimē nonākušam, bet domā arī par savām vajadzībām. Ceturtdien iespējami dažādi patīkami atgadījumi, varbūt uzlabosies materiālā situācija vai veiksies mīlas frontē.

Dvīņi: Vari uzgavilēt, jo beidzies Merkura retrogrāds, kas bremzēja visas lietas. Tu labprāt baudīsi dzīvi, sevišķi nedēļas vidū. Patiks labi paēst, smuki izskatīties, satikt draugus. Kāds zīmes pārstāvis varbūt pat iepazīsies. Atceries, ka bez izklaidēm vēl pastāv arī darbs. Ja neslinkosi, gūsi panākumus profesionālajā plānā. Tieši nedēļas nogale piemērota, lai aktīvi pastrādātu, parādītu sevi no labākās puses. Kāds varbūt interesēsies par mācību iespējām.

Vēzis: Emocionāls periods. Pirmdien, otrdien būsi sentimentāli noskaņots, varbūt pat nobirdināsi kādu asariņu. Toties nākamajās trijās dienās jūtu uzplūdā vai greizsirdības lēkmē šķilsi zibeņus un mētāsi traukus. Nedēļa veiksmīgāka tiem, kas saistīti ar radošo pasauli, sevišķi interjera dizainu. Tāpat arī Vēžiem, kam pieder savs bizness, jo tad neatliks laika ģimenes attiecību skaidrošanai. Tiem, kas tikko iemīlējušies, svarīgi atzīties otram jūtās.

Lauva: Šonedēļ pastāv labas iespējas pakāpties pa karjeras kāpnēm, iekarot auditorijas uzmanību un pretējā dzimuma simpātijas. Viss ar vienu nosacījumu - ja nepadosies slinkumam, pārmērībām dzīves baudīšanā. No 24. līdz 26. februārim Mēness atradīsies tavā zīmē, kas sekmēs visu iepriekšminēto. Arī gultā sevi pierādīsi kā īstens lauva! Profesionālajā sfērā veiksies ar tūrismu, viesmīlību, pedagoģiju saistītajiem. Svētdien pārāk kritiski izturēsies pret apkārtējiem.

Jaunava: Svarīgi sabalansēt darbu un atpūtu. 22., 23., 27., 28. datumā būsi pārāk saimnieciski noskaņots, mīlas prieki un citas dzīves baudas tevi maz interesēs. Pirmdien tuvinieki tevi nomāks ar savām vajadzībām, tomēr tu pacietīgi pildīsi pienākumus kā darbā, tā mājās. Varbūt nolemsi pievērsties pedagoģijai vai pats pieteiksies kādiem kursiem. Ceturtdienas vakars var izvērsies visnotaļ romantiski, ja arī pats visam pieliksi roku. Sestdien kāds tev var sabojāt omu.

Svari: Sev netipiski, nedēļas sākumā būsi vērsts uz ģimeniskām vērtībām, satrauksies par tuviniekiem. Ja tev ir bērni, gādāsi par viņu izglītību. Patiks, ja mājās valdīs draudzīga atmosfēra. Nākamajās dienās virsroku gūs personīgās intereses. Sirdī brīvie zīmes pārstāvji meklēs iespējas iepazīties. Starp citu, beidzot astroloģiski uzlabojas iespēja veidot pazīšanās internetā. Kas attiecas uz darbu, tad sevi vieglāk izpaust būs radošajiem zīmes pārstāvjiem.

Skorpions: Partnerattiecībās galvenais būs savstarpējais uzticēšanās moments. Ja esi ģimenes cilvēks, centies nedēļas sākumā vairāk uzmanības veltīt mājiniekiem, nevis darbam. Karjeras veidošanai piemērots laiks no 24. februāra. Neesi pārāk bargs, prasīgs pret kolēģiem, padotajiem. Noteikti vēlams rast laiku ziemas sporta veidu baudīšanai (25., 26. datums), veselīgam dzīvesveidam, pirts procedūrām (22., 23., 27., 28 datums). Vēl labāk, ja propagandēsi to arī citiem!

Strēlnieks: Tiem Strēlniekiem kam tuvi bērni, pedagoģija, patīk pamācīt citus, kā dzīvot, šī nedēļa būs īsta medusmaize! Mācībām un mācīšanai der teju jebkura diena, jautājums tikai, kādā jomā. Strēlnieki ģimenes cilvēki rūpēsies par tuvinieku labsajūtu. Savukārt neprecētie zīmes pārstāvji sevi aktīvi pierādīs mīlas lauciņā. Te pārsteigsi partneri ar romantisku vakaru, te ar neaizmirstamu erotisku nakti. Attiecībā uz naudas tērēšanu esi piesardzīgs!

Mežāzis: Kopumā tevi interesēs divas tēmas – darbs, kā nopelnīt un mājas dzīve, tuvinieki. Ja tomēr gribi nedaudz atlaist grožus, tad zini, ka romantikas baudīšanai piemērotāks 22., 23. datums, savukārt seksa prieki tevi uzrunās trešdien, piektdien. Radošie zīmes pārstāvji sevi spēs izteikt ceturtdien, kad mākslas aizgādne Venera pāries Zivju zīmē. Veiksies arhitektiem, dizaineriem, režisoriem, amatniekiem. Sestdien pilnmēness laikā nesāc skaidrot attiecības!

Ūdensvīrs: Gribēsi pavisam ko citu, nekā dzīve piespēlēs. Varbūt nāksies rūpēties par kādu tuvinieku vai veltīt lielāku uzmanību bērniem, mazbērniem. Tu alksi brīvības, un ne tikai tāpēc, ka esi Ūdensvīrs, bet

gan tāpēc, ka to pastiprinās šā brīža astroloģiskais nedēļas fons. Galvenais nesastrādā muļķības! Vieglāk klāsies tiem, kam nav pastāvīgu saistību. Darba ziņā varētu veikties, ja vien netraucētu privātā plānā notiekošais. Daudzās lietās paļausies uz intuīciju.

Zivis: Galvenie notikumi skars privāto jomu. Kāds zīmes pārstāvis saņems bildinājumu, cits pārvāksies dzīvot pie mīļotā cilvēka. Arī romantiskā un erotiskā attiecību puse aktualizēsies, sākot no ceturtdienas. Gan darba, gan personīgajā ziņā veiksies, ja visu darīsi pārdomāti. Iespējamas saķeršanās ar gados vecākām sievietēm, bet pacenties stāvēt tam pāri! Vari iegādāties istabas augus, sevišķi smaržīgos, piemēram, pavasara vēstneses hiacintes!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu