ASV "pirmie suņi" spiesti pamest Balto namu (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
ASV prezidents Džo Baidens un viens no viņa mājdzīvniekiem - suns Meidžors.
ASV prezidents Džo Baidens un viens no viņa mājdzīvniekiem - suns Meidžors. Foto: Stephanie Gomez (Carter)/Delaware Humane Association/Handout via REUTERS

ASV prezidenta Džo Baidena un viņa sievas mājdzīvnieki - vācu aitu suņi Čemps un Meidžors - tikuši aizvesti no Baltā nama pēc vairākām agresijas epizodēm, vēsta Lielbritānijas raidsabiedrība BBC. 

Kā liecina ASV mediju rīcībā esošā informācija, agresīvs pret Baltā nama personālu un drošības dienesta aģentiem bijis jaunākais no abiem suņiem - Meidžors. Viņš esot iekodis vienam no apsargiem. 

Kā ASV raidsabiedrībai CNN pavēstījuši situāciju pārzinoši avoti, Meidžors esot rējis un rūcis, kā arī skrējis pakaļ cilvēkiem. 

Abi suņi aizvesti uz Baidenu ģimenes mājām Delavēras štata Vilmingtonā. Trīs gadus veco Meidžoru Baideni adoptēja no patversmes 20018.gadā. Savukārt Čempam ir 13 gadi. 

Meidžors kļuva par pirmo suni no patversmes, kas dzīvojis Baltajā namā. 

Baltajam namam ir sena vēsture ar prezidentu mājdzīvniekiem. Iepriekšējais ASV prezidents Donalds Tramps kļuva par pirmo prezidentu vairāk nekā simts gadu laikā, kuram nebija suņa. 

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu