Ja reiz ir uzklupusi pandēmija un laupījusi mums iespēju ceļot ārpus Latvijas, tad ir īstais laiks, lai iepazītu mūsu pašu zemes āres. Vislabāk to izdarīt, ja pie rokas ir labs maršruts, kas ļauj bez liekas galvas lauzīšanas atklāt jaunas vietas un neredzētas lietas. Gatavojies vasaras sezonai un lasi tālāk.

Trīs tuvi draugi Toms, Līga un Edgars (21-27 gadi) satikās pirms pāris gadiem, kā paši saka - īstajā laikā un īstajā vietā. Visi kopā devās piedzīvojumos un izbraucienos pa Latviju un, jo biežāk trijotne apskatīja Latviju, jo vairāk saprata, cik daudz vēl tajā ir ko redzēt. Arī tuvākie draugi un radi, redzot viņu piedzīvojumus, sāka taujāt pēc padoma, kur vēl bez populārā Cenu tīreļa varētu doties. Jo ne tikai jauniešiem, bet arī apkārtējiem bija interese, ko vēl var apskatīt Latvijas pilsētās.

No idejas līdz projektam

Likumsakarīgi, ka šie piedzīvojumi un ceļojumi pa Latviju pēc kāda laika radīja vēlmi piedzīvoto apkopot vienuviet, apzināt to, kas vēl nav redzēts, kā arī parādīt to citiem, kuri, iespējams, par daudzām pārsteidzoši skaistām vietām nemaz nenojauš. Ideja pārtapa projektā manakarte.lv, ko jaunieši sāka realizēt jau pirms pusotra gada. Izmēģinājuma versijā platforma darbojas jau no septembra, lai saprastu, vai tā strādā tehniski, kā arī dzirdētu atsauksmes no pirmajiem lietotājiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X