Lūk, Volvo ar "rozīnīti", kas maksā 20 miljonus dolāru (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: duPont Registry Daily

Pirmās paaudzes Volvo V70, ko sāka ražot vēl pagājušā gadsimta beigās, šobrīd var iegādāties jau par pāris tūkstošiem eiro. Tomēr ASV tagad viens ne visai labi kopts eksemplārs ir izlikts pārdošanā par 20 miljoniem dolāru. Pārdevējs uzskata, ka prasītā summa ir pamatota.

Ja paraugās uz sludinājumā ielikto auto no sāniem, nekas neliecina, ka tumši zilais Volvo varētu maksāt vairāk par kādiem diviem tūkstošiem dolāru. Atliek vien paraudzīties uz to no priekšas vai aizmugures, pārdevēja noteiktā cena iegūst kaut nelielu attaisnojumu, jo zviedru universālim ir personalizētās numura zīmes, uz kurām skaidri un gaiši rakstīts NEW YORK.

Kā vēsta tīmekļa vietne duPont Registry Daily, Volvo V70 pārdevēja tēvs specializēto numura zīmi iegādājies septiņdesmito gadu beigās, kad Ņujorkas štats sāka izdot individualizētās numura zīmes ar astoņiem simboliem. Kopš tā laika reģistrācijas numura zīme bijusi uzstādīta uz dažādiem auto, taču palikusi oriģinālā īpašnieka ģimenē. Vairāk nekā četras desmitgades vēlāk tas varētu mainīties. 

Foto: duPont Registry Daily

"Septiņdesmito gadu beigās es ierosināju tēvam iegādāties šo zīmi. Es zināju, ka tā ir īpaša, taču neapzinājos, cik tieši īpaša tā ir," saka pārdevējs, kurš pārdošanas sludinājumā pat nav pacenties norādīt uz to, kādā tehniskā stāvoklī ir mašīna. Skaidrs, ka tam nav nozīmes, jo tirgotas šeit patiesībā tiek metāla plāksnītes ar burtiņiem. 

Ja pārdošanas darījums notiks, NEW YORK reģistrācijas numura pašreizējais īpašnieks sola no savas kabatas segt visus ar pārreģistrāciju saistītos izdevumus. 

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu