Apgāžoties auto, Kārsavas novadā traumas guvuši pieci vīrieši

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Sadauzīts stikls. Ilustratīvs attēls
Sadauzīts stikls. Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Svētdien, apgāžoties automašīnai "Audi A6", Kārsavas novada Goliševas pagastā traumas guvuši pieci vīrieši un trīs no viņiem nonākuši slimnīcā, informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Lāsma Kursīte.

"Audi A6" vadītājs netika galā ar vadību, kā rezultātā nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Ceļu satiksmes negadījumā cieta piecas personas. 1984., 1991., 1999., 2000. un 1995.gadā dzimuši vīrieši guva dažādas traumas un lūzumus. Trīs personas nogādātas tuvākajā medicīnas iestādē. Tiek pieļauts, ka slimnīcā nonākušie bijuši alkohola reibumā.

Par notikušo sākts kriminālprocess par noziedzīgiem nodarījumiem pret satiksmes drošību.

Izsaukumu uz šo negadījumu saņēma arī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta. Saskaņā ar sākotnējo informāciju zem avarējušās automašīnas atradās cilvēks. Ierodoties konstatēts, ka vieglā automašīna atrodas uz jumta un visi cilvēki pašu spēkiem jau tikuši ārā.

Savukārt sestdienas agrā rītā Rēzeknē, Atbrīvošanas alejas un Kosmonautu ielu krustojumā nezināms autovadītājs, vadot nenoskaidrotu transportlīdzekli, uz gājēju pārejas uzbrauca diviem gājējiem - 1994.gadā dzimušai sievietei un 1990.gadā dzimušam vīrietim - un aizbrauca no notikuma vietas, neziņojot policijai likuma noteiktajā kārtībā. Ar dažādām traumām un lūzumiem abas personas nogādātas slimnīcā.

Pēc dažām stundām policisti Ludzā aizturēja aizdomīgu auto "Audi A6" ar acīmredzamiem virsbūves bojājumiem. Pie transportlīdzekļa stūres alkohola reibumā un bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām bija sēdies 2000.gadā dzimis vīrietis, kurš atzinās, ka ir notriecis gājējus. Vīrieša izelpā konstatēts 1,76 promiļu reibums.

Arī šajā gadījumā sākts kriminālprocess.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu