Atslepenos informāciju par NLO, kas skaņas barjeru pārvarēja bez blīkšķa (18)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
NLO
NLO Foto: Reuters/ScanPix

Jūnijā ASV plāno atslepenot jaunu informāciju par vēl vairākiem neidentificētiem lidojošiem objektiem (NLO), to skaitā NLO, kas pārvarēja skaņas barjeru bez raksturīgā skaņas sprādziena. 

Sarunā ar izdevumu “Fox News” bijušais ASV Nacionālās izlūkošanas direktors Džons Redklifs paziņoja, ka redzēto ir grūti izskaidrot. Redklifs, kurš strādāja Donalda Trampa valdībā, esot cerējis, ka šie ziņojumi tiks atslepenoti jau viņa darbības laikā, tomēr Pentagons paziņojis, ka atslepenos tos 1. jūnijā. 

Šī nav pirmā reize, kad ASV militāristi publicē dīvainus ziņojumus vai pat video ar NLO. 2020. gada aprīlī ASV flote publicēja trīs video, kuros redzami gaisa kuģi, kas izskatās lidojam ātrāk par skaņas ātrumu. Pentagons raustīja plecus, sakot, ka joprojām izmeklē šo lietu. Tiesa, pastāv liela iespēja, ka šie gaisa kuģi ir slepeni ieroči vai lidaparāti. 

Foto: Reuters/ScanPix

Kā vēstīts izdevumā “Newsweek”, Pentagons plāno publicēt vēl vairākus ziņojumus un video, kuros redzami objekti, kas pārvietojas šķietami neiespējamos veidos vai arī pārvar skaņas barjeru bez zināmā blīkšķa. Neizskaidrojamās parādības ir novērotas visā pasaulē, stāstīja Retklifs. 

“Ir gadījumi, kad mums nav skaidrojuma tam, ko mēs esam novērojuši,” teica Retklifs.

NOSKATIES: TRĪS PENTAGONA ATSLEPENOTIE NLO VIDEO

Objekti šajos novērojumos varētu būt ne tikai jaunas tehnoloģijas, kas radītas uz Zemes, bet dažos gadījumos arī optiska ilūzija. Proti, kamerās var izskatīties, ka objekti kustas ātrāk nekā patiesībā, taču ir vienkārši laikapstākļu baloni vai pasažieru lidmašīnas. 

Ir arī atslepenota informācija par eksperimentālu gaisa kuģi, kas var pārsniegt skaņas ātrumu, neizraisot blīkšķi. Pagaidām tas vēl tiek veidots un nav zināms, vai ASV valdība to ir izmēģinājusi vai plāno to darīt.

Komentāri (18)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu