Nedēļas horoskops

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 29. marts – 4. aprīlim.

AUNS Būsi uzstādījis mērķi, uz kuru tieksies, un neviens nespēs tev stāties ceļā. Vēlēsies kāpt augstāk pa karjeras kāpnēm; lai to sasniegtu, iespējams, meklēsi iespējas paplašināt savas zinības konkrētajā jomā, tam labs palīgs būs dators un interneta dzīles. Tuvojoties nedēļas izskaņai, jutīsi enerģijas izsīkumu, taču neatstāsi iesāktos darbus nepadarītus. Sestdien, svētdien vari nodoties pelnītai atpūtai. Kāds zīmes pārstāvis dosies pie dabas krūts meklēt piedzīvojumus un baudīs pavasara noskaņas.

VĒRSIS Tavs noskaņojums mainīsies kā laikapstākļi Lielbritānijā, vienā brīdī būsi dzīvesprieka pārpilns, bet jau citā mirklī slīksi pesimistiskās pārdomās par it visu dzīvē un apkārt notiekošo. Būsi pārguris no ieilgušajiem ierobežojumiem, tieksies pēc socializēšanās ar līdzīgi domājošajiem. Nolemsi apmeklēt grāmatnīcu, lai atrastu kādu filozofiska rakstura lasāmvielu. Tevi aizraus viss ar ezoteriku saistītais, nav izslēgts, ka sāksi neklātienes mācības, kursus.

DVĪŅI Šonedēļ noteikti nebūs tas labākais laiks jaunu lietu sākšanai, līgumu slēgšanai. Arī privātas dabas jautājumus labāk atlikt uz vēlāku laiku un neskriet notikumiem pa priekšu, nepārdomājot sekas. Būsi kaut kur starp debesīm un zemi, nespēja koncentrēties var traucēt tavām ikdienas gaitām. Vēlams būt piesardzīgam, vadot auto, un atcerēties, ka telefona lietošana braucot var apdraudēt ne tikai tevi pašu, bet arī līdzcilvēkus. Brīvajā laikā nodosies saviem hobijiem, interesēm.

VĒZIS Būsi pārkrauts ar darbu darbiem. Iespējams, kāds zīmes pārstāvis būs par daudz uzņēmies, taču nekādi negribēs to atzīt apkārtējiem. Nav izslēgts, ka pastiprināti sāksi izrādīt interesi visu pārdabisko, meklēsi internetā, grāmatnīcās lasāmvielas, kas būs saistītas tieši ar šo tematiku. Visnotaļ veiksmīgs laiks tiem Vēžiem, kas saistīti ar žurnālistiku, rakstniecību, varbūt nolemsi izveidot savu personīgo blogu. Brīvdienas vēlēsies pavadīt mierīgā gaisotnē.

LAUVA Nedēļa var nesākties uz pārāk veiksmīgas nots. Nav izslēgts, ka tavu labsirdību kāds izmantos pavisam nelāgu motīvu vadīts, galarezultātā padarot tevi par galveno vaininieku kāda notikuma risināšanā. Tevī parādīsies liela interese svešzemju kultūras izzināšanā, aizrautīgi skatīsies televīzijas pārraides un raksies interneta dzīlēs, lai noskaidrotu visu sev interesējošo. Būsi radoši noskaņots. Brīvdienās vari nodoties mākslinieciskām nodarbēm, gleznošanai vai foto tēmām.

JAUNAVA Tava milzīgā atbildības izjūta darbā sitīs augstu vilni. Tuvinieki nebūs sevišķi apmierināti ar tavu lielo aizņemtību darba jautājumu risināšanā un pieprasīs vairāk uzmanības apliecinājumu savā virzienā. Prātosi vai ir īstais laiks izmantot atvaļinājuma iespējas sakarā ar esošajiem ierobežojumiem. Varbūt ir pienācis īstais laiks, lai dotos

pavasara meklējumos tepat Latvijā, apskatot šī brīža pieejamos tūrisma objektus vai vienkārši dodoties uz meža takām izvēdināt galvu.

SVARI Daudz laika pavadīsi sapņojot un kaldinot nākotnes plānus. Iespējams, būsi nolēmis pievērsties karjeras izaugsmei un darīsi visu, kas tavos spēkos, lai pierādītu sevi, savas spējas augstākstāvošajiem. Veiksmīgs laiks ar medicīnu saistītajiem Svariem, varbūt beidzot būsi ticis pie ilgi kārotās atpūtas un miera, kas būs daudz, ņemot vērā apkārt notiekošo saspringumu. Kāds zīmes pārstāvis negaidīti iemīlēsies no pirmā acu uzmetiena. Tauriņi vēderā var traucēt koncentrēties, esi piesardzīgs!

SKORPIONS Līgumu slēgšanu un nopietnu darba jautājumu risināšanu labāk pārcelt uz nedēļas vidu. Ja esi ko sācis, tad paveic līdz galam – nepamet novārtā! Izklaidība un nespēja koncentrēties var radīt konflikta situācijas kā darbā, tā arī mājās, attiecībās ar tuvākajiem. Tuvojoties nedēļas izskaņai, izjutīsi filozofiskas pārdomu vēsmas. Aizņemtajiem Skorpioniem brīvdienas solās būt vētrainas un kaislību pārpilnas. Noteikti pārsteigsi savu otro pusīti ar ko oriģinālu.

STRĒLNIEKS Tu nu nekādi nespēsi nosēdēt uz vietas, vēlme pēc socializēšanas un redzesloka paplašināšanas tev neliks mieru ne brīdi. Gribēsi plānot ceļojumu uz svešām zemēm, taču pašlaik ierobežojumu dēļ neko vairāk par plānošanu arī nespēsi paveikt. Nenoslēdzies, ja ir kāds konflikts vai neatrisināts jautājums ar otro pusīti – izrunājies, lai situācija nekļūtu vēl sarežģītāka. Brīvdienās labprāt mājiniekus palutināsi ar kādu gardu ēdienu.

MEŽĀZIS Centies vairāk atbrīvot prātu no pesimistiskām domām un atklāt pasaulei, ka māki arī pasmaidīt. Nav izslēgts, ka darba lietu risināšana tev būs atņēmusi visus spēkus un enerģiju, taču nepadodies, pacel galvu augstāk un turpini cīnīties, jo tev tas ir pa spēkam. Tev patiks pakritizēt apkārtējos, to rīcību, sasniegumus, taču nelec pāri savam augumam un respektē arī citu veikumu. Sestdienu, svētdienu tieksies pavadīt ģimenes lokā, varbūt dosieties kopīgā izbraucienā.

ŪDENSVĪRS Darba lietu kārtošana aizņems visu tavu darba nedēļu, kā arī brīvdienas, par ko noteikti nebūs sajūsmā tava otra pusīte. Būsi uzņēmies pārlieku daudz, bet neko darīt, nāksies visu iesākto paveikt, jo būsi nosolījies augstākstāvošajiem pierādīt, ka uz tevi var paļauties un ka esi īsts darbaholiķis. Neskatoties uz saspringumu, papildus tieksies pēc jauniem izaicinājumiem un iespējām. Visam ir savas robežas, arī enerģijai, piedomā par iespēju atpūtināt sevi.

ZIVIS Nedēļas pirmajās dienās izjutīsi enerģijas trūkumu, un arī prāts var pievērsties depresīvākām pārdomām. Nolemsi, ka ir pienācis īstais brīdis pamēģināt un apgūt ko jaunu, meklēsi iespējas sākt neklātienes kursus, lekcijas par sev interesējošo tēmu. Galvassāpes var sagādāt finanšu jautājumi. Nav izslēgts, ka meklēsi iespējas piepelnīties, lai uzlabotu savu

materiālo stāvokli. Noteikti atturies no nepārdomātām kredītsaistībām, tas neko neatrisinās, tieši pretēji, padarīs visu vēl sarežģītāku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu