Otrdienas horoskops

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Attiecībās ar cilvēkiem nepasaki neko lieku, labāk paturi savu viedokli un plānus pie sevis. Esi piesardzīgs, tavu labo sirdi kāds var mēģināt ļaunprātīgi izmantot.

VĒRSIS Laba diena ar darbu un finansēm saistīto jautājumu kārtošanai, iespējama sekmīga sadarbība ar valsts iestādēm. Ģimenē iespējams strīds par naudu, netiks akceptēti kādi tevis iecerēti tēriņi.

DVĪŅI Nozīmīga diena. Iepazīsi jaunus cilvēkus, var dibināties noderīgi sakari. Nav izslēgts, ka tiksi pie sen kārotā darba vai saņemsi vilinošu karjeras izaugsmes piedāvājumu.

VĒZIS Kādas darba kolektīvā paklīdušas baumas var iedragāt tavu reputāciju. Partnerattiecībās būsi izteikti veikls un diplomātisks, varbūt nāksies samierināt strīdniekus.

LAUVA Zvaigznes tev šodien sola veiksmi darba lietās un iespējamas nesaskaņas personiskajā dzīvē. Atturies no nepārdomātiem izteicieniem un nedari to, ko vēlāk varētu nākties nožēlot.

JAUNAVA Vari iegūt papildu peļņas iespējas, tomēr jāpārdomā, vai gūtais rezultāts attaisno ieguldījumu. Var nākties strādāt no saules ausmas līdz rietam un nebūs laika pat iztērēt nopelnīto.

SVARI Ikvienā situācijā attiecībās ar apkārtējiem vadīsies vienīgi pēc savām simpātijām vai nepatikas pret konkrētiem cilvēkiem. Uzticies savai intuīcijai, tā visu pateiks priekšā.

SKORPIONS Parūpējies par savu garīgo un fizisko veselību, laba diena dažādu kultūras pasākumu baudīšanai, diētas sākšanai un masāžas seansa, baseina vai pirts apmeklējumam.

STRĒLNIEKS Jutīsies enerģijas un dzīvesprieka pārpilns. Ja tev padomā kāds grandiozs projekts, būs vien jāiztiek ar jau esošajiem finanšu līdzekļiem. Neuzņemies kredītsaistības.

MEŽĀZIS Lieki netērējies, šobrīd ir labs laiks ieguldījumu veikšanai un citiem finanšu darījumiem. Iespējams laimests loterijā vai mantojuma saņemšana, tomēr tev jāuzmanās no zagļiem.

ŪDENSVĪRS Pieaugs vēlme pēc ģimenes un stabilitātes, varbūt mēģināsi virzīt attiecības sev vēlamajā gultnē. Tikai nepārcenties un atstāj mīļotajam vai sev arī kādu atkāpšanās ceļu.

ZIVIS Īpaša uzmanība jāpievērš darba lietām, arī attiecībām ar kolēģiem un zemākstāvošajiem. Svarīgi, lai katrs darītu savu darbu, nevis būtu spiests labot citu pieļautās kļūdas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu