Ķīnā par nelielu samaksu var izmainīt 5.sērijas BMW līdz nepazīšanai (6)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitāte foto

Ir labs, veiksmīgs auto tūnings un ir tāds, par kuru labāk pieklājīgi paklusēt. Agrāko gadu 5.sērijas BMW (E60) paredzētais virsbūves detaļu komplekts, visticamāk, pieder otrajai auto tūninga paraugu kategorijai.

Ķīnas interneta veikalā Taobao tagad iegādājams 5.sērijas BMW domāts priekšējais bampers, kurš ieturēts jaunākās paaudzes M3 un M4 modeļu stilā. Kas tajā īpašs, daudz komentārus neprasa, jo par milzīgajām radiatora režģa nierēm jau iepriekš komentēts un runāts gana plaši, un arī BMW dizaineri ne reizi ir atspēkojuši savu izvēli par labu šādam stila pārmaiņu virzienam.

Foto: Ekrānuzņēmums

No 2003.gada līdz 2010.gadam ražotais E60 saimes BMW pārstāv ēru, kad bavāriešu ražotāja automobiļus zīmēja Kriss Bengls. Ar viņa spalvu cita starpā zīmēta arī 6.sērijas kupeja (E63) un 7.sērija (E65).

Nav zināms, kādēļ tūninga komplekta izstrādātāji modeli izvēlējās par izmēģinājumu trusīti tieši E60. Iespējams, ka tas saistīts ar vēsturisku faktu, ka tā ir pēdējā 5.sērija ar M5 versiju, kurai ir M5 versija ar atmosfērisko dzinēju. Benzīngalvas noteikti var iztēloties šī 5 litru V10 augstu apgriezienu agregāta trīsas izraisošo skanējumu. Un tas nekas, ka ar saviem 500 zirgspēkiem, tas ir par vismaz 100 ZS vājāks nekā aktuālie turbo M5. 

Foto: Publicitāte foto

Pirmie jaunās paaudzes BMW, kuru purngalā parādījās liela izmēra radiatora režģa nieres, bija M3 (G80) un M4 (G82). Nedaudz vēlāk pie līdzīga veidojuma tika arī elektriskais krosovers iX. Iespējams, arī citi BMW markas automobiļi tuvā nākotnē izskatīsies līdzīgi.

Lai gan automobilistu vidū kritiķu netrūkst, BMW dizaineri ir mierīgi, sakot, ka viņiem nav nevienam jāizpatīk. Viņi arī norāda, ka neapmierinātos komentārus parasti izsaka un raksta tie, kuri šos auto nemaz nepērk.

Tiem, kas ir vienisprātis ar BMW dizaineru teikto, tagad ir iespēja savu 15 gadus seno 5.sērijas BMW pārveidot pēc jaunāko M3 un M4 parauga, par to samaksājot 2500 juaņas (323 eiro). Bet var par līdzīgu vai pat mazāku samaksu izvēlēties arī alternatīvus dizaina piedāvājumus, ja gribas citu izskatu, bet jaunās režģa nieres tomēr ir par lielu.  

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu